הטעם הפופולרי ביותר של מתכוני בית לפברואר

לפני שהאביב מגיע ומזג האוויר מתחמם, זה הזמן להתכופף ולהתבשל! כן, פברואר הוא זמן מצוין לכל מה שקשור לאוכל מכיוון שאנו יכולים ליהנות מלהכניס דברים לתנור חם ולמעשה ליהנות ממטבח חמים ונעים.

לפני שנמצמץ, בקרוב יהיה קיץ ועבור פודייז רבים הטעם שלנו במאכלים ומשקאות משתנה עם העונה. הנה כמה מתכונים ביתיים פופולריים מאוד שבטוח תשמחו בעונה זו!

מרק חורף אטריות עוף

זה באמת נהדר מבושל בכלי קדרה עם תחתית כבדה מעשה ידי יצרן צרפתי מסוים! זה אחד מסוגי המנות האלה שאתה משתפר בהכנתם עם הזמן.

הכי טוב להכין את זה עם ירכי עוף על העצם ועם העור, כי זה ישחים יפה.

רכיבים:

  • 6 חתיכות ירכי עוף
  • 1 בצל גדול
  • שן שום
  • 1 ליטר ציר עוף
  • 4 גזרים
  • 4 מקלות סלרי
  • אטריות ביצים
  • פטרוזיליה טריה

השיטה:

  1. צורבים את ירכי העוף עד שהם משחימים. לאחר מכן הניחו בצד ותוכלו להסיר את העור בשלב זה.
  2. לאחר מכן מטגנים את הבצל והשום עד שהם רכים. מוסיפים לסיר את נוזלי ציר העוף שיקבל את כל הטעמים של מיצי הבשר השחומים. מחזירים את העוף ואת הגזר והסלרי. זה אמור להתבשל במשך 25 עד 30 דקות. כדי להימנע מבישול יתר של העוף ניתן להסיר את זה עד לשלבים האחרונים.
  3. החלק האחרון הוא להוסיף את אטריות הביצים ולבשל עד לריכוך.
  4. זה די נחמד פשוט לקרוע את העוף מהעצם ואז להוסיף סחיטת לימון ולהוסיף פטרוזיליה טרייה. מתבלים לפי טעמכם המיוחד!

באופן טבעי זה סוג המנה שיכול להשתנות בהתאם לסוג האטריות, הציר והירקות אבל תמיד יכול להחזיק קצת אישיות של השף.

מוקפץ ירקות עם אגוזי קשיו

למה לא להוציא את הווק? למרות שזו מיומנות גדולה מאוד של טיגון ווק עם להבות גדולות וכל הג'אז הזה, זו עדיין דרך מצוינת לבשל בבית ויש מעט מאוד מה לשטוף!

המפתח לכל הדברים בווק הוא לחמם את השמן הזה כמה שיותר, אבל לשמור דברים לזוז כדי למנוע כל דבר להישרף. רוטב סויה מוסיף הרבה טעם אז קנה אחד טוב!

רכיבים

  • רוטב סויה
  • סוכר חום, ¼ כוס מים ומיץ לימון
  • שמן זית
  • 1 שן שום ו-3 בצלים
  • גזר קצוץ דק
  • פטריות פרוסות, קורז'ט, פלפל ירוק או אדום
  • 2 כוסות אורז מבושל
  • 1 כוס אגוזי קשיו

שיטת Fooddiez Stir Fry

  1. תחילה מערבבים יחד את כל האלמנטים הנוזליים: רוטב הסויה, המים, הסוכר החום ומיץ הלימון. שים את זה בצד אחד.
  2. מוסיפים שמן לווק ומטגנים את הבצל והשום. לאחר מכן הוסף את כל הירקות שלך עד שהם פריכים אך נסו לא לבשל אותם יתר על המידה. המשיכו לערבב ולבשל הכל בצורה די אחידה.
  3. כעת מערבבים את תערובת רוטב הסויה שהכנתם בשלב 1. מוסיפים את האורז המבושל ומבשלים יחד. לבסוף, מוסיפים אגוזי קשיו ופשוט מחממים.

זה נחמד לקשט בכוסברה או פטרוזיליה וסחיט אחרון של לימון אם אתה אוהב קצת עוד זינג!

סיר אחד עוף עם ירקות

זו עוד מנה פופולרית מאוד לפברואר הקרוב. שילוב של ירך עוף מתובל היטב עם תערובת פשוטה ונחמדה של תפוחי אדמה וירקות! רצוי להשתמש בכלי או סיר בגודל סביר כדי שניתן יהיה לפרוס את כל המרכיבים ולא לערום יותר מדי מכיוון שזה יקצר את זמן הבישול הכולל.

השיטה הבסיסית פירושה שילוב של ירכי עוף עם פפריקה ומלח. לאחר מכן צולים על תערובת של תפוחי אדמה קצוצים גס, בצל ושום. בתום זמן הבישול, הוסיפו חופן תרד כדי להחדיר תוספת ירוקה ויפה למנה זו. בתאבון!