כוח על ייחודי אחד שיש לתרד? זה משתלב במנות קלות וכבדות כאחד. תרד שימש כבר זמן רב כירוק להכנת סלטים ומאכלים פריכים ומרעננים אחרים. עם זאת, זו גם בחירה פופולרית במנות פסטה מבוססות שמנת. יש משהו בטעם העדין והחמאתי של תרד שמשתלב היטב עם רטבים על בסיס שמנת או גבינה. מעניין שגם תרד נקשר זה מכבר לרטבים על בסיס עגבניות. האם יש משהו שהסופר פוד הזה לא יכול לעשות? מסתבר שיש!
מה תרד לא יכול לעשות? נהיה משעמם! ברצינות, יש אינסוף שילובים, מתכונים ומנות הכוללות תרד. אספנו רשימה של מתכוני תרד שתרצו לאכול כל יום, מה שהופך אותו למושלם עבור אלה שיש להם הרבה שאריות (או בני משפחה רעבים). לא תשתעממו מהמנות האלה אחרי שבוע. מה שעוד יותר טוב הוא שקל להכין, לבשל ולהגיש אותם. לתרד, בניגוד לכמה ירקות אחרים, יש זמן בישול מהיר יחסית ונדרש מעט ניקוי. כל שעליך לעשות הוא לקחת שקית של ירקות תרד טריים או לקנות אותו קפוא. אם אתה ממש במצומצם של זמן, אתה יכול אפילו לקחת פתק מפופאי ולקנות את הגרסה המשומרת!
בואו נבדוק כמה מתכוני תרד נהדרים שהם כל כך טובים, שתרצו לאכול אותם כל יום!