קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות54
מגזין

אווז צלוי עם זיגוג מתוק

אווז צלוי עם זיגוג מתוק
אווז צלוי עם זיגוג מתוק יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 1723 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אווז חג המולד עם זיגוג כתום, צלי בטטה עם זיגוג שומשום, ו צלי עוף-בטטה עם זיגוג צ'יפוטלה.

הוראות

1
מפזרים אווז ובתוך חלל עם מלח. דקרו היטב את העור בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
2
מניחים את התפוזים, הבצל והשום בחלל. תוחבים כנפיים מתחת לאווז; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
אווז שלםאווז שלם
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2-3/4 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות צלזיוס. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי. במידת הצורך, לנקז שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בסיר קטן שלבו את המרמלדה, החרדל, רוטב הסויה, הסוכר החום והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום. במהלך 15 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו חלק מהזיגוג מעל אווז.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים אווז על מגש הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. רגע לפני ההגשה מברישים בזיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם