אווז צלוי עם זיגוג מתוק
אווז צלוי עם זיגוג מתוק יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 1723 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אווז חג המולד עם זיגוג כתום, צלי בטטה עם זיגוג שומשום, ו צלי עוף-בטטה עם זיגוג צ'יפוטלה.
הוראות
מפזרים אווז ובתוך חלל עם מלח. דקרו היטב את העור בעזרת מזלג.
מניחים את התפוזים, הבצל והשום בחלל. תוחבים כנפיים מתחת לאווז; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2-3/4 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות צלזיוס. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי. במידת הצורך, לנקז שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר.
בסיר קטן שלבו את המרמלדה, החרדל, רוטב הסויה, הסוכר החום והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום. במהלך 15 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו חלק מהזיגוג מעל אווז.
מניחים אווז על מגש הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. רגע לפני ההגשה מברישים בזיגוג שנותר.