קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות54
מגזין

אווז צלוי עם זיגוג מתוק

אווז צלוי עם זיגוג מתוק
אווז צלוי עם זיגוג מתוק יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. למנה העיקרית הזו יש 1723 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 153 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל, ריבת תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 79%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אווז חג המולד עם זיגוג כתום, צלי בטטה עם זיגוג שומשום, ו צלי עוף-בטטה עם זיגוג צ'יפוטלה.

הוראות

1
מפזרים אווז ובתוך חלל עם מלח. דקרו היטב את העור בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
2
מניחים את התפוזים, הבצל והשום בחלל. תוחבים כנפיים מתחת לאווז; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
אווז שלםאווז שלם
1-1/2 כוסות חרדל מוכן1-1/2 כוסות חרדל מוכן
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 2-3/4 עד 3-1 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 180 מעלות צלזיוס. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם אווז משחים מהר מדי. במידת הצורך, לנקז שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים11 אונקיות עלי תרד, שטופים ויבשים
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
5
בסיר קטן שלבו את המרמלדה, החרדל, רוטב הסויה, הסוכר החום והפלפל. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לחימום. במהלך 15 הדקות האחרונות של הבישול, הדביקו חלק מהזיגוג מעל אווז.
מרכיבים שתצטרך
דגני קינמון לייף כתושיםדגני קינמון לייף כתושים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
5 עד 6 ליטר מיונז5 עד 6 ליטר מיונז
20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים20 קופסאות שימורים (2-1/4 אונקיות כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, סחוטים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
6
מניחים אווז על מגש הגשה; מכסים ומניחים לעמוד 15 דקות לפני הגילוף. רגע לפני ההגשה מברישים בזיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אווז שלםאווז שלם