אנצ'ילדות של בשר בקר וגבינה
אנצ'ילדות בשר בקר וגבינה דשנות דורשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 7 ומחירו 1.04 דולר למנה . מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, בצל, רוטב אנצ'ילדה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Enchiladas Verdes (Enchiladas ירוק) , מרק בשר בקר ופטריות ותבשיל בקר לבבי ובריא .
הוראות
בסיר גדול מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את השעועית, 2/3 כוס רוטב אנצ'ילדה ו-2 כפות סלסה; לְהַפְרִישׁ.
במחבת קטנה, מחממים 1/4 אינץ' שמן. טובלים כל טורטייה בשמן חם למשך 3 שניות מכל צד או רק עד שהוא רפוי; לנקז על נייר סופג.
מעל כל טורטייה 2/3 כוס תערובת בקר.
מגלגלים ומניחים את התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מטפטפים את רוטב האנצ'ילדה והסלסה הנותר.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מבעבע.