קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות7
ציון בריאות6
מגזין

אנצ'ילדות של בשר בקר וגבינה

אנצ'ילדות של בשר בקר וגבינה
אנצ'ילדות בשר בקר וגבינה דשנות דורשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 7 ומחירו 1.04 דולר למנה . מנה אחת מכילה 456 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, בצל, רוטב אנצ'ילדה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Enchiladas Verdes (Enchiladas ירוק) , מרק בשר בקר ופטריות ותבשיל בקר לבבי ובריא .

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את השעועית, 2/3 כוס רוטב אנצ'ילדה ו-2 כפות סלסה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
במחבת קטנה, מחממים 1/4 אינץ' שמן. טובלים כל טורטייה בשמן חם למשך 3 שניות מכל צד או רק עד שהוא רפוי; לנקז על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל מוריטה מיובש1 פלפל מוריטה מיובש
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
3
מעל כל טורטייה 2/3 כוס תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מגלגלים ומניחים את התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
5
מטפטפים את רוטב האנצ'ילדה והסלסה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
מפזרים גבינה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
7
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה