פיצה איטלקית לאפות (בישול . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם אבקת שום, לערבב, מוצר ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אפיית בשר קלה (בישול ל-2), Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), ו Lip-Smackin ' בר-B-Q עוף לאפות (בישול עבור 2) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. Spray 8x4-inch כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים ביסקוויק לערבב, מוצר ביצה, מים ואבקת שום; להפיץ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
אבקת שום
תערובת אפייה
מורחים
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
קערה
תנור
2
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל פלפל ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים עוף, עגבניות ותיבול איטלקי; מבשלים עד חם. כף מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פלפל
עגבנייה
עוף שלם
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
4
אופים 20 עד 23 דקות או עד חום זהוב; לשחרר מן הצדדים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.