קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

אפיית פיצה איטלקית (בישול ל-2)

אפיית פיצה איטלקית (בישול ל-2)
פיצה איטלקית לאפות (בישול . מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם אבקת שום, לערבב, מוצר ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו אפיית בשר קלה (בישול ל-2), Kabobs בשר איטלקי (בישול עבור 2), ו Lip-Smackin ' בר-B-Q עוף לאפות (בישול עבור 2) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. Spray 8x4-inch כיכר פאן עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים ביסקוויק לערבב, מוצר ביצה, מים ואבקת שום; להפיץ במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
אבקת שוםאבקת שום
תערובת אפייהתערובת אפייה
מורחיםמורחים
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
קערהקערה
תנורתנור
2
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל פלפל ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים עוף, עגבניות ותיבול איטלקי; מבשלים עד חם. כף מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
4
אופים 20 עד 23 דקות או עד חום זהוב; לשחרר מן הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.