בודינו די צ'יוקולטו
Budino Di Cioccolato יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 343 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -22 גרם שומן . תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם סוכר דק, תמצית וניל, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 40% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו .
הוראות
שמים את הקומקום ומחממים יחד את החלב והשמנת בסיר או במיקרוגל.
שמים את הסוכר ועמילן התירס לסיר אחר ומסננים פנימה את הקקאו.
מוסיפים את 2 כפות המים הרותחים ומקציפים לעיסה.
לאחר מכן טורפים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, ולאחר מכן את החלב והשמנת המחוממים, ולאחר מכן את תמצית הווניל.
מגרדים את דפנות המחבת ומניחים אותה על האש, מבשלים ומקציפים כ-3 עד 4 דקות עד שהתערובת מסמיכה - אם זה עוזר, חשבו על עקביות כמו מיונז.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את השוקולד הקצוץ דק, לפני מוזגים ל-4 כוסות קטנות או כוסות כל אחת בתפוקה של כ-2/3 כוס.
מכסים את החלק העליון של הכוסות בניילון נצמד/ניילון נצמד (ניילון נצמד) כדי למנוע מהם ליצור עור, ואז מקררים כשהם מתקררים יותר. וודאו שהם לא עדיין קרים במקרר כשאתם מגישים אותם. אפשר להוסיף גוש שמנת מלמעלה אם תרצו.