בטטה בגריל עם דבש
אם יש לך בערך 25 דקות לבלות במטבח, בטטה בגריל עם דבש עשוי להיות מתכון צמחוני מרהיב ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 135 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש בטטה, שמן שומשום, דבש ורוטב סויה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. עם ציון ספונקולרי של 66% , המנה הזו מוצקה. תפוחי אדמה ממולאים אפויים (תפוחי אדמה טנדורי) , תאנים בגריל עם גבינה כחולה ודבש הדרים ושזיפים בגריל עם זיגוג בלסמי דבש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים בטטות בסלסלת אדים; מניחים בסיר מעל 1 אינץ' מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים 5-7 דקות.
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה. בקערה נוספת מערבבים את רוטב הסויה, השרי או המיץ, הדבש, המים והשום; יוצקים על תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות.
מסננים את הבטטה, שומרים את תערובת רוטב הסויה. מסדרים בטטות בשכבה אחת בסלסלת גריל מצופה בספריי בישול.
מברישים תפוחי אדמה בשמן. צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות או עד לריכוך, מבסוטים בתערובת רוטב סויה שמורה והופכים מדי פעם.