בטטה האסלבק בגריל עם מולסה-חמאת אגוז מוסקט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים נטולי גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, בטטה בגריל האסלבק עם חמאת מולסה-אגוז מוסקט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 2.49$ למנה , תקבלו ארוחה שמגישה 4. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 49 גרם שומן ובסך הכל 834 קלוריות . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם פלפל, כוסברה, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מולסה ותפוז בטטה בגריל , בטטה בגריל עם חמאת תפוז-ג'ינג'ר , ובטטות בגריל עם חמאת דבש צ'יפוטלה ליים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
שמים את תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים קרים, מוסיפים 1 כף מלח כשר, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין חיתוך המוחדרת למרכז תפוחי האדמה נתקלת בהתנגדות מסוימת. (לא לבשל עד הסוף.)
מערבבים יחד את החמאה, המולסה, הכוסברה, גרידת התפוז ואגוז המוסקט ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד לשימוש
מחממים גריל פחמים או גז לגובה בינוני לצלייה עקיפה.
חותכים פרוסה דקה מכל תפוח אדמה לאורכו כדי ליצור בסיס אחיד לתפוח האדמה לנוח עליו. פורסים את הקצוות של כל תפוח אדמה. הניחו כל תפוח אדמה בין שני מקלות אכילה או כפות עץ המונחות לאורך תפוח האדמה (שישמש כמעצור לסכין) וחתכו בזהירות חריצים אנכיים בערך כל 1/8 אינץ'.
מברישים את תפוחי האדמה בשמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את תפוחי האדמה בצד הקריר יותר של הגריל, מכסים ומבשלים עד להזהבה קלה ומבושלים, 12 עד 15 דקות.
מניחים את תפוחי האדמה על מגש ומיד מורחים את החלק העליון בתערובת החמאה, מוודאים שהיא נמסה לתוך החתכים.
מחממים את הרום בסיר קטן, מרהבים ויוצקים על תפוחי האדמה.