ביצים כבושים קלאסיות
ביצים כבושים קלאסיות לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 83 קלוריות . המתכון הזה משרת 12. גשו לסופר וקנו סוכר, חומץ, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: ביצים חמוצות סלק , ביצים חמוצות הולנדיות של פנסילבניה , וביצים קלאסיות בנדיקט .
הוראות
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מסירים מהאש ונותנים לביצים לעמוד במים חמים למשך 15 דקות.
מוציאים את הביצים מהמים החמים, מצננים תחת מים זורמים קרים ומקלפים.
מביאים לרתיחה חומץ, סוכר ומלח בסיר עד שהסוכר נמס.
מניחים ביצים, שום ועלה דפנה בצנצנת מייסון של 1 ליטר; למעלה עם תערובת חומץ. סוגרים את הצנצנת ומעבירים למקרר לשבוע לפחות.