גלידת בר סוכריות קוקוס ללא חלב
אם ברצונך להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, חלביים, צמחוניים לקטו אובו וידידותיים ל-Fodmap לקופסת המתכונים שלך, גלידת בר סוכריות קוקוס ללא חלב עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 84 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. זה מושלם לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 12 שעות ו-10 דקות . אם יש לכם חלב קוקוס, קוקוס, חטיפי שוקולד וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך מצוין. נסו מקרוני קוקוס טבולים ללא גלוטן ללא חלב , עוגת שוקולד צ'יפס בננה עם ציפוי חמאת בוטנים - ללא גלוטן, ללא חלב, ללא סויה וסלט עוף סיני ללא סוכר ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים בקערה שמנת קוקוס, חלב קוקוס וקוביות קוקוס. מכסים ומכניסים למקרר ל-8 שעות או יותר.
יוצקים את התערובת המצוננת לתוך מכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שהיא מגיעה לעקביות "רך להגשה".
ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית או קרמיקה המתאימה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל המסה, במשך 1 עד 3 דקות (תלוי במיקרוגל שלך). לאט לאט לטפטף שוקולד לתוך גלידה מה המכונה מתנפחת.
מעבירים את הגלידה למיכל פלסטיק בעל מכסה של 1 או שניים; מכסים את המשטח בניילון ואטמים. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הגלידה צריכה להבשיל במקפיא למשך שעתיים לפחות או למשך הלילה.