גלידת מרשמלו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1638 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו אמבט מי קרח על ידי מילוי חצי קערה עם קרח ומים; הניחו אותו בצד.
לטאטא יחד את הקרם, חלב, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וניל, ומלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קמח ארפס (כגון PAN®)
(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרד
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מחממים את התערובת על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד קיטור מתחיל לעלות מפני השטח, על 5 דקות. בינתיים, לטאטא את הסוכר החום חלמונים ביצה בקערה גדולה עד חלקה; להפריש.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך כמחצית תערובת שמנת מחוממת לתוך חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
זנים של פטריות
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית גומי, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את החלק האחורי של הכף, או רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא, על 5 דקות (לא נותנים את התערובת להרתיח). כאשר אתה מצייר את האצבע על הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשום
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
6
יוצקים את התערובת דרך המסננת מוכן לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת.
מניחים את הקערה באמבט מי קרח ולתת פודינג להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להרכיב. מקררים אותו עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.להקפיא את פודינג מקורר במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בינתיים, מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל קטנה-בטוח במיקרוגל אותו במרווחים של 20 שניות, ערבוב בין מרווחים, עד נמס וחלק.כאשר הגלידה מוכנה, לכבות את מכונת הגלידה ולהסיר את הקערה. זרקי את קרם המרשמלו לתוך הגלידה בכפית גדולה.
טפטוף בשוקולד המומס ולהוסיף את הקרקרים.באמצעות מרית גומי, לקפל את החומרים לתוך הגלידה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת Neufchatel, מרוככת
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
חצאי אפרסקים משומרים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק. הגלידה ניתן לשמור על עד 1 חודש.