קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

גלידת S'mores

גלידת S'mores
גלידת מרשמלו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1638 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו אמבט מי קרח על ידי מילוי חצי קערה עם קרח ומים; הניחו אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
2
מניחים מסננת משובחת על קערה גדולה חסינת חום; מניחים אותה בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
לטאטא יחד את הקרם, חלב, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וניל, ומלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קיצור ירקות זהוב1/2 כוס קיצור ירקות זהוב
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעטתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות בגודל 1 אינץ' ומבושלים עד שהם רכים מעט
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קמח ארפס (כגון PAN®)קמח ארפס (כגון PAN®)
(כגון PAN®)(כגון PAN®)
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרדמקלות גבינה עטופים בנפרד
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מחממים את התערובת על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד קיטור מתחיל לעלות מפני השטח, על 5 דקות. בינתיים, לטאטא את הסוכר החום חלמונים ביצה בקערה גדולה עד חלקה; להפריש.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך כמחצית תערובת שמנת מחוממת לתוך חלמונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
5
יוצקים את תערובת הקרם-ביצה בחזרה למחבת ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית גומי, עד התערובת מתעבה מעט ומצפה את החלק האחורי של הכף, או רושם 77° על מדחום מיידי לקרוא, על 5 דקות (לא נותנים את התערובת להרתיח). כאשר אתה מצייר את האצבע על הכף, זה צריך לעשות סימן דרך פודינג, אשר לא צריך לרוץ בחזרה על עצמו.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשהקרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח1 מקל חמאה או מרגרינה ללא מלח
6
יוצקים את התערובת דרך המסננת מוכן לתוך הקערה ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
מניחים את הקערה באמבט מי קרח ולתת פודינג להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מגיע לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.לחץ על גיליון פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג כדי למנוע עור להרכיב. מקררים אותו עד מקורר לחלוטין, לפחות 4 שעות.להקפיא את פודינג מקורר במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בינתיים, מניחים את השוקולד בקערת מיקרוגל קטנה-בטוח במיקרוגל אותו במרווחים של 20 שניות, ערבוב בין מרווחים, עד נמס וחלק.כאשר הגלידה מוכנה, לכבות את מכונת הגלידה ולהסיר את הקערה. זרקי את קרם המרשמלו לתוך הגלידה בכפית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
החלקים של ריס, מחולקיםהחלקים של ריס, מחולקים
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
8
טפטוף בשוקולד המומס ולהוסיף את הקרקרים.באמצעות מרית גומי, לקפל את החומרים לתוך הגלידה עד בשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת Neufchatel, מרוככתחבילות גבינת שמנת Neufchatel, מרוככת
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוטתפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מגישים מיד גלידה רכה, או להעביר את התערובת מיכל אטום להקפיא עד מוצק. אפשר את הגלידה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני ההגשה אם קפוא מוצק. הגלידה ניתן לשמור על עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אפרסקים משומרים בסירופחצאי אפרסקים משומרים בסירופ