דגים עם סלט Gazpacho שמנת
דגים עם סלט Gazpacho שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם פילה סנאפר, פלפלים, חזיר אוסקר מאייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו דגים עם רוטב מיסו וסלט פונזו שמנת, סטייקים דג כוסברה בגריל עם Gazpacho להתענג, ו גספצ'ו קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר חלמונים; להפריש. קוצצים גס לבנים; מניחים בקערה בינונית. מערבבים עגבניות, פלפלים וחזיר.
מערבבים מיונז, מים, לחם וחלמון ביצה בבלנדר עד חלקה.
מעיל דגים עם קמח; בעדינות לנער את עודף.
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף דגים; לבשל 4 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מניחים דגים על צלחת; העליון עם תערובת עגבניות תערובת מיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.