קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

וופל וניל פרלינים

וופל וניל פרלינים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרלינים וופל וניל. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך וניל, קצפת, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: וופל וניל פרלינים, עוגת וופל וניל, ו וופל וניל טירמיסו.

הוראות

1
מכסים 2 דפי אפייה בנייר שעווה; מניחים 12 ופלים, 2 אינץ ' זה מזה, על כל תבנית אפייה מוכנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות וופלעוגיות וופל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
2
מערבבים סוכר מגורען, סוכר חום, שמנת ומים ב 3 qt. סיר; לבשל על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס, ערבוב כל הזמן. מבשלים, ללא ערבוב, עד הטמפרטורה מגיעה 113° (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סוכר חוםסוכר חום
קרםקרם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תוסיף מרגרינה. (אל תערבבי.) מגניב 30 דקות. או עד הטמפרטורה של תערובת סוכר מצטמצם 66°.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
סוכרסוכר
4
להוסיף פקאן ווניל; לנצח עם כף עץ 2 עד 3 דקות. עד ממתקים מתחיל להתעבות אבל הוא עדיין מבריק. מיד כפית 1 כף של תערובת הסוכר על כל וופל. (אם התערובת הופכת נוקשה, מערבבים כמה טיפות מים.) מגניב לחלוטין עד המשרד; לקלף מנייר שעווה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
פקאניםפקאנים
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
וופלוופל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
נייר שעווהנייר שעווה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.