חזה בקר מטוגן ברביקיו
בשר בקר צלוי ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, מניית בקר, בירה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 דקות. נסו כריכי בריסקט צלויים, חזה בקר ברביקיו, ו חזה בקר ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את כל החומרים למעט חזה בקר לתנור הולנדי ומערבבים לשלב.
הוסף בריסקט וצלילה בנוזל הקלייה. מכסים ומבשלים ב 225 מעלות עד מזלג מכרז, 4-6 שעות.
הסר חזה מנוזל ולתת מנוחה. מסננים מוצקים מן צמות נוזל ואם תרצה, לתת עודף שומן לצוף למעלה דל שומן. לחתוך או לגרוס חזה. צלימת נוזל יכול לשמש jus או מעובה עם עמילן תירס לעשות רוטב.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Kongsgaard הדסון ויניארד סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 180 דולר לבקבוק.
Kongsgaard Hudson Vineyard Syrah