חלופה חזיר
חזיר חלופס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכוני ההנאות שלך. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 308 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-446 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם אבקת צ'ילי, כמון טחון, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו-15 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 96% . חזיר שומה , צלעות חזיר אננס בגריל , ובטן חזיר פו בויז עם חומץ הבנרו ומיונז חרדל דבש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את הצלי בתוך סיר בישול איטי מצופה בתרסיס בישול. בקערה נפרדת מערבבים יחד את השעועית, 2 קופסאות שימורים של פלפלי הצ'ילי, אבקת הצ'ילי, הכמון, המלח, האורגנו ואבקת השום.
יוצקים את כל התערובת על הצלי, ומוסיפים מספיק מים כדי שהצלי יהיה מכוסה ברובו. מזיזים מעט את הצלי כדי לקבל מעט מהנוזלים שמתחתיו.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 עד 9 שעות. בודקים לאחר כ-5 שעות שהשעועית לא ספגה את כל הנוזלים.
מוסיפים עוד מים במידת הצורך 1 כוס בכל פעם. השתמש בדיוק מספיק כדי למנוע מהשעועית להתייבש.
כשהצלי רך, מוציאים אותו מהסיר האיטי ומניחים על קרש חיתוך.
הסר כל עצם ושומן, ולאחר מכן גרוס עם מזלגות. מחזירים לסיר האיטי ומערבבים פנימה את פחית הצ'ילי הירוק שנותרה.
מחממים היטב ומגישים עם טורטיות קמח והתוספות האהובות עליך.