קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

ירך חזיר איטי עם לפת

ירך חזיר איטי עם לפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל איטי בישול בשר חזיר עם לפת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 67 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 910 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, לפת, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר מבושל איטי עם גזר ולפת, איטי מוקפץ גזר & לפת, ו ברווז צלוי איטי עם לפת וגזר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את התפוחים, שום, קורנית, פטרוזיליה, תבלין כבישה וסוכר חום בבישול איטי 5-6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוסמגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מוסיפים את החזיר ומקיפים אותו בלפת.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
יוצקים את היין 2 כוסות מים. כיסוי ומבשלים על נמוך, 7 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובהדובדבני מרסקינו ומשמשים מיובשים נוספים, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר את החזיר מן הבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מוסיפים את הירקות לבישול ומערבבים לשלב עם הנוזל. להחזיר את החזיר לבישול, לכסות ולבשל על 30 דקות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
פורסים את החזיר ומגישים עם לפת, תפוחים וירקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ירוקירוק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)