ירך חזיר איטי עם לפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל איטי בישול בשר חזיר עם לפת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 67 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 910 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, לפת, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו בשר מבושל איטי עם גזר ולפת, איטי מוקפץ גזר & לפת, ו ברווז צלוי איטי עם לפת וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
שים את התפוחים, שום, קורנית, פטרוזיליה, תבלין כבישה וסוכר חום בבישול איטי 5-6 ליטר.
מוסיפים את החזיר ומקיפים אותו בלפת.
יוצקים את היין 2 כוסות מים. כיסוי ומבשלים על נמוך, 7 שעות.
הסר את החזיר מן הבישול האיטי.
מוסיפים את הירקות לבישול ומערבבים לשלב עם הנוזל. להחזיר את החזיר לבישול, לכסות ולבשל על 30 דקות גבוהות.
פורסים את החזיר ומגישים עם לפת, תפוחים וירקות.