כוסות הדר קפואות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל כוסות הדר קפוא. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם גלידת vanillan פרימיום, סוכר, סורבה לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כוסות פירות הדר קפוא, פאי הדר קפוא, ו כוסות קפוצ'ינו קפואות.
הוראות
חותכים קלמנטינות חצייה חצי ומיץ אותם, להיזהר לא לקרוע את הקליפות; להשתמש מיץ כדי להפוך את סורבה קלמנטינה, או פשוט לחסוך לשימוש אחר. עם כפית קטנה, בעדינות לגרד ולהשליך את הקרומים הנותרים.
מניחים כוסות קלמנטיין (יהיה לך 1
על מגש להקפיא לפחות 20 דקות עד לילה; לכסות עם לעטוף פלסטיק אם הקפאה יותר מ 1 שעה.
הפוך clementine סורבה, אם באמצעות, או לתת עמדת סורבה שנרכשה בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. למלא כל כוס הדר באמצע הדרך עם סורבה. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
בואו גלידה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 עד 10 דקות כדי לרכך. כפית מעל סורבה למלא לחלוטין כל כוס הדר. החזירו את הכוסות למקפיא לפחות ל-30 דקות.
הפוך ציפוי מרנג: בקערת ערבוב גדולה, נקייה, יבשה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים חלבונים ביצה עד קצף, ואז לאט לשפוך סוכר ומלח. תמשיך להצליף עד שהלבנים יהיו נוקשים ונוצצים. מקצפת או מקצפת בכפית על גבי כל כוס הדר, מקפידים לכסות את כל הגלידה. הספלים יכולים להיות מוכנים עד לנקודה זו עד יום לפני ההגשה ונשמר במקפיא (לכסות עם לעטוף פלסטיק אם מקפיא יותר מ 1 שעה).
כאשר מוכן לשרת, מחממים תנור ל 35
מניחים כוסות על המגש המקורר שלהם בתנור החם ואופים בקצרה עד מרנג הוא חום זהוב, על 3 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר שתי כוסות לכל אחד 8 צלחות קינוח קטנות.