לחם חיטה ופשתן
לחם חיטה ופשתן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם חמאה, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 3 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. נסו לחם חיטה ופשתן, לחם חיטה ופשתן, ו לחם פשתן מחיטה מלאה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 1-סיר ליטר, חלב חום, מים ו 1 כף חמאה מרוכך על חום בינוני עד 49° עד130 (חמאה לא להמיס). בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות של קמח כל המטרה, מלח ושמרים.
מוסיפים תערובת חלב ודבש. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מערבבים קמח מחיטה מלאה, שיבולת שועל,זרעי פשתן ומספיק קמח לכל מטרה כדי להקל על הבצק.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלק וקפיצי. גריז קערה בינונית עם קיצור או ספריי בישול.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 1 עד 1 1/2 שעות או עד כפול בגודל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
תחתית גריז וצדדים של מחבת כיכר 8x4 אינץ ' עם ריסוס קיצור או בישול. על משטח מקומח קלות, מגלגלים בצק למלבן 12x8 אינץ'.
מגלגלים את המלבן בחוזקה, מתחילים בצד 8 אינץ'. קמצוץ קצה הבצק לתוך גליל לאטום. צבוט כל קצה של גליל לאטום; לקפל מסתיים מתחת כיכר.
מניחים את צד התפר למטה במחבת. לכסות ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד כפול בגודל.
מחממים תנור ל 375 ° F. לחשוף כיכר.
אופים 30 עד 35 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח.
מברשת העליון של כיכר עם חמאה מומסת. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות.