מרק אבוקדו עם עשבי תיבול, צנוניות קצוצות ופיסטוקים
מרק אבוקדו עם עשבי תיבול, צנוניות קצוצות, ופיסטוקים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך יוגורט, מרז'ורם, עירית ופרחי צ' ייב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פארו עם פיסטוקים ועשבי תיבול, סלק קלוי עם פיסטוקים, עשבי תיבול וכתום, ו צנוניות עם מטבל אבוקדו מ ' ספר הבישול VB6.
הוראות
1
מחית את החמאה, יוגורט, אבוקדו, ורבע של מלפפון קלוף בבלנדר עד חלקה, ואז לשפוך אותו לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1
מקלות סרטנים, קרועים לחתיכות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
2
מחית את השום עם 1/2 כפית מלח ומערבבים אותו לתוך מחית יחד עם בצל ירוק, עשבי תיבול, צ ' ילה, גרידת סיד. מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל, מיץ ליים, וממתיק, במידת הצורך. זרע דק לקצוץ את המלפפון שנותר ולהוסיף למרק. מכסים ומקררים עד שמצוננים היטב. רגע לפני ההגשה, לטעום ולתקן את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
שבבי עץ מושרים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
16 רצועות פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים דק
לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1
בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ליטר 9 אונקיות נוזלי מים טריים
3
מצקת את המרק לתוך קערות, ואז לכסות את פני השטח עם עירית, צנוניות, עשבי תיבול, פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים טריים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בתוספת 1/8 כוס שמן זית
מצקת
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
ממרקי ירקות מהמטבח של דבורה מדיסון מאת דבורה מדיסון זכויות יוצרים (c) 2006 מאת דבורה מדיסון בהוצאת ברודוויי ספרים.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.