קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

נאצ'וס גיא-איטלאי

נאצ'וס גיא-איטלאי
נאצ'וס גיא-איטלקי הכנה של כ -45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מספיק ל-8 מנות עם 300 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.12 דולר למנה , מתכון זה מכסה 23% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת גלוטן וקדומה . 17 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא עובד מצוין כמתכון לארוחת בוקר. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש מוצרלה, פלפלי פפרונצ'יני, צלפים ובצל ירוק. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 75% . ציון זה די טוב. מתכונים דומים: נאצ'וס הוואי , נאצ'וס גרנדה ונאצ'וס גבינה של נאצ'ו מאמא .

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
ערבבו את כל המרכיבים בקערה שאינה מגיבה. הניחו בצד ותנו לטעמים להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה, הוסיפו חצי מכמות שמן הזית. טגנו את בשר הבשר הטחון ואת נקניקיית ההודו עד שהם מבושלים לחלוטין, ולאחר מכן הוציאו אותם מהמחבת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
2 אונקיות סלמי קשה, חתוך לפרוסות2 אונקיות סלמי קשה, חתוך לפרוסות
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך אטום, כ-4 עד 5 דקות. מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 דקות תוך מניעת שריפתו. מחזירים את תערובת הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
3
מערבבים היטב את החומרים ומניחים את המילוי בצד.
1
שלבו את גבינת הריקוטה והשמנת החמוצה במעבד מזון קטן או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים היטב ומכניסים לשקית הניתנת לסגירה חוזרת.
3
הכינו את התוספות הנותרות והמתינו עד שתהיו מוכנים להרכיב את הנאצ'וס.
4
צ'יפס: במחבת כבדה, על אש בינונית, חממו את השמן ל-175 מעלות צלזיוס. הורידו בזהירות את עטיפות הוונטון לתוך השמן, במנות, מכיוון שהן מתבשלות מהר מאוד. ברגע שהן תופחות, הקפידו להפוך אותן. ברגע שהן מתחילות להשחים, הוציאו אותן לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה(חבילות כל אחת) גבינת פילדלפיה® נופשטל, רכה
5
מפזרים עליהם מלח ברגע שהם יוצאים מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
1
מחממים תנור מראש לחום נמוך וממקמים רשת כ-23 ס"מ מתחת למבער.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
בתבנית גדולה המתאימה לתנור, סדרו שכבה של צ'יפס, שכבה של תערובת בשר (חממו שוב במידת הצורך) ומפזרים מעל מעט מוצרלה. חזרו על הפעולה עם החצי השני של המרכיבים, וסיימו שוב עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
3
הניחו את התבנית מתחת לגריל עד שהגבינה נמסה (שימו לב היטב).
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מוציאים את הנאצ'וס מהתנור ומכסים בסלמי, עשבי תיבול טריים וסלסה. קחו את השקית שמכילה את תערובת הריקוטה/שמנת חמוצה וצרו בצק בצק מהיר על ידי חיתוך חור בפינת השקית.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
טפטפו את הרוטב על הנאצ'וס, פזרו בצל ירוק ופלפל פפרוני, אם משתמשים, והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

מרכיבים