קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

סופלה פרומאז' בלאן

סופלה פרומאז' בלאן
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 336 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. אם יש לכם סוכר, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרומג'בלאן גלידה, Fromage בלאנק דבש, ו פרומג'עוגת גבינה לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
באופן חופשי חמאה 2 ליטר רדוד (2 ליטר) תבנית אפייה, עם צדדים כי הם לפחות 2 1/2 אינץ '(8 ס " מ) גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מפזרים כמה כפות של סוכר בפנים, להטות את המנה כדי מעיל התחתון ואת הצדדים, ואז להטות את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מחממים התנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
באמצעות מרית גומי או מיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה, מועכים את החמאה הרכה מאוד עם גרידת לימון ו קורנפלור עד חלקה לחלוטין. מקציפים בחלמון הביצה עד חלקה, ואז לטאטא בלאן fromage.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
עם מיקסר חשמלי או ביד, לטאטא את החלבונים ביצה עם מלח בקערה נקייה ויבשה (לא פלסטיק) עד קצף. הגבירו את המהירות והכו עד שהלבנים יתחילו לחבוט ולשמור על צורתם. בזמן ההצלפה, להוסיף בהדרגה 10 כפות של הסוכר, 1 כף בכל פעם. לאחר שהוספת את כל הסוכר, הכה עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מקפלים שליש של החלבונים ביצה מוכה לתוך תערובת blanc גבינה, ולאחר מכן לקפל את החלבונים הנותרים רק עד משולב. זה בסדר שיש כמה חתיכות זעירות של לבן; זה עדיף על פילינג הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
לגרד את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה, בעדינות להחליק את החלק העליון, ומפזרים את הנותרים 1 1/2 כפות של סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים על מתלה באמצע (או מעט גבוה יותר, אם אפשר) במשך 30 דקות, עד העליון הוא השחמה ואת הסופלה הוא רק להגדיר אבל עדיין מאוד jiggly במרכז אם אתה דוחף אותו. בהתאם לתנור שלך, זה עלול לקחת קצת פחות או יותר זמן. במקום ללכת על ידי פעמים אפייה קפדניות, לגעת במרכז כדי לדעת מתי זה נעשה. אם אתה אוהב את קרם הסופלה שלך באמצע, המרכז צריך להרגיש רך למדי, כמו פודינג נוזלי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אם אתה אוהב את זה יותר מוצק, אתה יכול לאפות אותו עד קיסם מוכנס למרכז יוצא די נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
מ "החיים המתוקים בפריז" מאת דוד ליבוביץ. Copyright (c) 2009 by David Lebovitz. Published by Broadway Books.דוד לבוביץ חי בסן פרנסיסקו במשך עשרים שנה לפני שעבר לפריז. הוא אפה בכמה מסעדות בולטות לפני שהתחיל את הקריירה שלו ככותב ספרי בישול וכותב אוכל. הוא מחברם של ארבעה ספרים מוערכים על קינוחים, וכתב עבור מגזיני מזון גדולים רבים, שיתוף מתכונים נבדק היטב שלו נכתב עם soupçon של הומור. הבלוג הפופולרי, עטור הפרסים שלו, www.davidlebovitz.com, מבדר את הקוראים מכל רחבי העולם עם מתכונים מתוקים ומלוחים כפי שהוא מנסה לפענח את המורכבות של החיים בפריז.

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Les Hauts de Lagarde בורדו בלאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
Les Hauts de Lagarde Borde Blanc
# 13 של יינות Enthusiast Top 100 של 2014חלוק צהוב חיוור עם השתקפויות ירוקות.ארומה: הדומיננטיות של סוביניון בלאן חושפת טעמים עזים של פרחים לבנים, הדרים ופירות לבנים. בעוד בפה Semillon מביא עגלגלות, נפח ועושר עםהערות נעימות של פירות הדר. חיוניות טובה מובילה לסיום נהדר.