סלט תפוזים
סלט תפוזים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלכם. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 56 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך הכל 241 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם חתיכות אננס, תמצית וניל, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כ -4 שעות ו-10 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 28% , וזה די גרוע. סלט אבוקדו ותפוז עם רוטב תפוז-ג'ינג'ר , ראווה קסארי תפוז - חלווה סולת בטעם תפוז - נוואראטרי נאיבדיאם , וסלט אטריות תפוזים אסייתי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבבו את הביצה, הסוכר, הקמח, חצי קופסת אננס, המרגרינה ותמצית הוניל. בשלו באיטיות וערבבו עד להסמכה.
יוצקים לתבנית בגודל 8x8 אינץ'.
ערבבו פנימה את הציפוי המוקצף. קררו במקרר במשך שעה, או עד שהתערובת יציבה.
ממיסים את תערובת הג'לטין בטעם תפוז במים רותחים. מוסיפים את המים הנותרים ומערבבים. מצננים במקרר במשך שעה, או עד שהתערובת סמיכה אך לא יציבה.
מערבבים את הבננות והאננס הנותר לתוך הג'לטין.
מורחים מעל התערובת שבתבנית. מצננים במקרר 3 שעות, או עד שהתערובת יציבה.