קושימומחה
מוכן ב49 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון

סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון
סרטנים א לה פלנצ'ה עם קונפי שום ולימון הוא א ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי ומספק כ 6 מנות. למנה העיקרית הזו יש 887 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורש לימונים, טימין, סוכר, סרטנים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 49 שעות ו -25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 32%. ציון זה הוא רע למדי. סרטנים עם לימון, צ'ילי, שום ופטה, סרטני כתם שום מעל ריזוטו עשבי לימון, ו שרימפס פרמזן שום עם פרוסות לימון בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
על מנדולינה יפנית פורסים את השום דק ככל האפשר; הוא צריך להיות שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2
מחממים 2 כוסות שמן צמחי בתנור הולנדי גדול וכבד ל -250 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, קלופים ומטוגניםשרימפס, קלופים ומטוגנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כפית כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש וטימין מיובש1/2 כפית כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש וטימין מיובש
3
מוסיפים את השום הפרוס ומבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
5
קלף וטבע את הסרטנים והשאיר את חלקי הראש והזנב שלמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת גדולה על אש גבוהה עד שהשמן כמעט מעשן. מתבלים 6 סרטנים במלח ופלפל ומוסיפים לשמן חם. מבשלים 1 דקה בכל צד ולאחר מכן להעביר מגבת נייר לניקוז. חזור על הפעולה עד שכל הסרטנים מבושלים, הוסף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גסל-5 עגבניות בינוניות, קצוצות גס
7
מסדרים סרטנים על צלחת ומזלפים את קונפי הלימון בעזרת מעט מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
מגבת נייר בעלת מרקםמגבת נייר בעלת מרקם
8
מפזרים שבבי שום ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
נשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובהנשיקות שוקולד חלב ותוספת קצפת, לא חובה
9
הכינו את קונפי הלימון כמה ימים מראש. פורסים את הלימונים לאורכם ומניחים בסיר נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
10
מוסיפים את כל שאר החומרים, למעט שמן זית, מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. הפחיתו את האש כדי לשמור על רתיחה איטית; יותר מדי חום יגרום ללימון להתפרק. מבשלים במשך 15 דקות ואז יוצקים לצנצנות בנייה מחוטאות. חותם ולתת מגניב במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
11
כשמוכנים לשימוש, מגרדים בעזרת סכין את שקע הלימונים וחותכים את העור לקוביות קטנות. לטבול בשמן זית כמה שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-13 דולר לבקבוק.
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
מיגל טורס לאס מולאס סוביניון בלאן רזרבה
צהוב חיוור עם ניחוחות המזכירים פירות טרופיים בשלים עם נגיעות הדרים. חיך משיי עם מבנה חומצה טוב טעם לוואי ארוך. זוג עם דגים אפויים או בגריל או מנות דגים עם רטבים עדינים.