עוגת פאונד בטטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת לירות בטטה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 65 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 553 קלוריות . 342 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, מיץ תפוזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תפוחים רכה , עוגת פאונד אוכמניות ועוגת פאונד חמאה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צינור 10 אינץ'. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט ומלח. לְהַפְרִישׁ.
בקערת מיקסר גדולה, קרם חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים פירה בטטה ווניל. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם (הבלילה תיראה מכורבלת).
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת תפוחי האדמה. מקציפים על נמוך עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה לתבנית צינור 10 אינץ'.
אופים ב-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) במשך כשעה ו-20 דקות, או עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא נקי. מצננים את העוגה במשך 20 דקות בתבנית, ואז הופכים לצלחת הגשה.
להכנת הזיגוג: בקערה קטנה, מערבבים סוכר קונדיטורים עם 3 עד 5 כפיות מיץ תפוזים כדי להשיג עקביות מטפטפת. כפית על עוגה חמה ולפזר גרידת תפוז אם רוצים.