קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פאונד בטטה

עוגת פאונד בטטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת לירות בטטה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 65 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 553 קלוריות . 342 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, מיץ תפוזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת תפוחים רכה , עוגת פאונד אוכמניות ועוגת פאונד חמאה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צינור 10 אינץ'. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, אגוז מוסקט ומלח. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
זילוף לציפויזילוף לציפוי
3 בצלים גדולים, מגוררים3 בצלים גדולים, מגוררים
ציוד שתשתמש בו
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
2
בקערת מיקסר גדולה, קרם חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם3 (15 Oz) פחיות תירס גרעיני שלם
דג גומי ותולעים, לא חובהדג גומי ותולעים, לא חובה
1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים1 1/2 כוסות פטל טרי או תותים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
3
מוסיפים פירה בטטה ווניל. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרחי לבנדר מיובשים, טחוניםפרחי לבנדר מיובשים, טחונים
4
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם (הבלילה תיראה מכורבלת).
מרכיבים שתצטרך
עצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלהעצות מאפה-#5 עגול ו#352 עלה
5
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת תפוחי האדמה. מקציפים על נמוך עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
זילוף לציפויזילוף לציפוי
6
יוצקים את הבלילה לתבנית צינור 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
7
אופים ב-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס) במשך כשעה ו-20 דקות, או עד שקיסם עץ הננעץ בעוגה יוצא נקי. מצננים את העוגה במשך 20 דקות בתבנית, ואז הופכים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרתשקיות ניילון עמידות לסגירה חוזרת
1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס1 כף עלי פטרוזיליה איטלקית טריים קצוצים גס
חבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילה אחת (16 אונקיות) בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
8
להכנת הזיגוג: בקערה קטנה, מערבבים סוכר קונדיטורים עם 3 עד 5 כפיות מיץ תפוזים כדי להשיג עקביות מטפטפת. כפית על עוגה חמה ולפזר גרידת תפוז אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
מים נוספיםמים נוספים
גרידה כתומהגרידה כתומה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקותסוכריות מנטה רכות מרוסקות