עוף ברוטב פרמזן מצופה בפירורי לחם
עוף ברוטב פרמזן מצופה בפירורי לחם 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 857 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, קורנפלקס, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף חווה מצופה בפירורי לחם, ראנץ 'מצופה בפירורי לחם או עוף ראנצ' רו, ו סלט עוף פריך עם פירורי לחם ברוטב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים קורנפלקס, גבינת פרמזן, ותערובת רוטב ראנץ ' בקערה. לטבול עוף בחמאה מומסת; לגלגל כל חזה עוף בתערובת פתיתי תירס עד מצופה שווה.
מניחים עוף מצופה בתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).