פאדג'הטוב ביותר אי פעם
אם יש לך שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מרשמלו, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו שיבולת שועל פאדג'ריוול ברים aka פאדג' Jumbles, פרח קיר פאדג'{אדום צ'ילה פאדג'}, ו עוגות שוקולד פאדג'מלא שוקולד פאדג' עוגיה בר וזיגוג מרשמלו מרנג (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 1-11x16 מחבת גליל ג 'לי אינץ'. תניח בצד.
מערבבים סוכר, חלב, וניל וחמאה בסיר גדול וכבד. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף מרשמלו, פצפוצי שוקולד חצי מתוקים, פצפוצי שוקולד חלב ושוקולד לא ממותק. מערבבים עד נמס וחלק. מערבבים אגוזים.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
בואו פאדג ' לשבת לפחות 24 שעות לפני חיתוך לריבועים. מקררים לחיתוך קל יותר.