פאי בשר משביע
צריכים מנה ראשונה ללא מוצרי חלב ? פאי בשר משביע יכול להיות מתכון מעולה שכדאי לנסות. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 107 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -3 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אהוב על ידי חובבי אוכל וטבח אחד. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-55 דקות . אם יש לכם גרגירי ציר בקר, גבעולי ופיסות פטריות, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון שיא של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: מרק בקר ופטריות משביע, מרק עוף ותירס בגריל משביע , ומרק טורטייה עוף משביע .
הוראות
חלקו את הבצק לרבעים. על משטח מקומח קלות, רדדו חלק אחד כך שיתאים לתבנית פאי בקוטר 23 ס"מ. בקערה גדולה, ערבבו את שבעת המרכיבים הבאים; פיררו את הבשר מעל התערובת וערבבו היטב. מניחים חצי מהבצק בקרום בעזרת כף.
לרדד חתיכה נוספת של בצק כך שתתאים לחלק העליון של הפאי; להניח מעל המילוי ולאטום את הקצוות.
חתכו פתחים בבצק העליון. חזרו על הפעולה עם הבצק והמילוי הנותרים. כסו והקפיאו פאי אחד עד 3 חודשים.
אופים את הפאי השני ב-190 מעלות צלזיוס למשך 15 דקות. מנמיכים את האש; אופים ב-175 מעלות צלזיוס למשך שעה. בינתיים, מסננים את הפטריות ושומרים את הנוזלים.
הוסיפו מים לנוזל עד למדוד כוס אחת; הניחו בצד.
בסיר קטן, מבשלים פטריות וקמח בשמן עד לקבלת בועות.
הסירו מהאש; ערבבו פנימה את ציר הלחם ואת נוזל הפטריות ששמרתם. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך דקה או עד להסמכה. הוסיפו את רוטב ההשחמה אם רוצים.
אפו ב-190 מעלות צלזיוס במשך 70 דקות. הכינו את הרוטב לפי ההוראות.