פולנטה עם סוגו פינטו
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך חמאה, מים, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סוגו פינטו-הגרסה הצמחונית של רוטב בשר, חלקי חזיר Sugo, ו סוגו פטריות.
הוראות
בסיר גדול מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים סלרי, גזר, בצל ופטרוזיליה ומבשלים עד שהירקות רכים והבצל שקוף, כ-8 דקות.
מוסיפים יין אדום ומבשלים עד שהוא מתאדה בעיקר, כ 6 דקות.
ירקות העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים עגבניות ומערבבים לשלב. להפחית את החום בינוני נמוך ולכסות את הסיר.
כאשר הרוטב יש שלושים דקות לסיום לבשל, להתחיל פולנטה. ממלאים מחבת רוטב גדולה עם 4 כוסות מים. מביאים מים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח.
מוסיפים פולנטה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה, כ -25 דקות. מערבבים בחמאה.
כאשר הרוטב נגמר, מתבלים במלח ופלפל. מחלקים פולנטה בין ארבע צלחות העליון עם רוטב.
מפזרים כל צלחת עם 1/4 גבינת פרמזן כוס.