קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו

פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו
פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 564 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מיורן, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , צלעות חזיר בגריל בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , ו- Bisteccan alla Florentine עם רוטב סטייק בלסמי-רוזמרין וטרוויזו בגריל עם גורגונזולה .

הוראות

1
מחממים גריל מראש.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח4 כוסות מים בתוספת 2 כפות מלח
2
מפצלים את רדיקיו לאורכו ומניחים בתבנית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
3
הסר את הרגליים של פורטובלו. מחלקים ומניחים את הרגליים והכובעים באותה צלחת. בקערה קטנה מערבבים חומץ, שום, אנשובי, מיורן ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
פטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוצה גס כדי להניב 1/2 כוס
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
4
יוצקים מעל רדיקיו ופורטובלוס ומניחים לעמוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
5
בסיר של 3 ליטר מחממים מים עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוס מים קרים1-1/4 כוס מים קרים
ציוד שתשתמש בו
כל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובשכל אבקת שום, כמון טחון, אורגנו מיובש ותימין מיובש
6
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק תוך כדי טריפה מתמדת עד שכל הפולנטה נטמעת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, מסירים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה כמשחה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
7
מוסיפים סטרצ'ינו, מערבבים ומכבים את האש.
8
מניחים פורטובלו ורדיקיו על הגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות בצד אחד, כ-4 עד 5 דקות, ואז הופכים. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות ומוציאים, מטפטפים במרינדה ומקיפים את היקף המגש הגדול.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
4 שיני שום, מגורדות במיקרו-מטוס או בצד הקטן של פומפיה4 שיני שום, מגורדות במיקרו-מטוס או בצד הקטן של פומפיה
9
יוצקים פולנטה במרכז ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה