פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו
פולנטה רכה עם פורטובלו בגריל וטרוויזו דורשת כ -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מכיל 564 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -35 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פטריות פורטובלו, מיורן, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 73% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלעות חזיר צלויות בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , צלעות חזיר בגריל בגריל מהיר עם זיגוג טרוויזו ובלסמי , ו- Bisteccan alla Florentine עם רוטב סטייק בלסמי-רוזמרין וטרוויזו בגריל עם גורגונזולה .
הוראות
מפצלים את רדיקיו לאורכו ומניחים בתבנית זכוכית.
הסר את הרגליים של פורטובלו. מחלקים ומניחים את הרגליים והכובעים באותה צלחת. בקערה קטנה מערבבים חומץ, שום, אנשובי, מיורן ושמן זית.
יוצקים מעל רדיקיו ופורטובלוס ומניחים לעמוד שעה.
בסיר של 3 ליטר מחממים מים עד לרתיחה.
מטפטפים פנימה פולנטה בזרם דק תוך כדי טריפה מתמדת עד שכל הפולנטה נטמעת והתערובת מתחילה להסמיך. עוברים לכף עץ, מסירים את האש וממשיכים לערבב עד לקבלת עיסה סמיכה כמשחה.
מוסיפים סטרצ'ינו, מערבבים ומכבים את האש.
מניחים פורטובלו ורדיקיו על הגריל ומבשלים עד שהם חרוכים קלות בצד אחד, כ-4 עד 5 דקות, ואז הופכים. מבשלים 3 עד 4 דקות נוספות ומוציאים, מטפטפים במרינדה ומקיפים את היקף המגש הגדול.
יוצקים פולנטה במרכז ומגישים.