צלי קדרה עם בצל מקורמל וגזר קלוי
צלי קדרה עם בצל מקורמל וגזר קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1826 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שום, שרי, צלעות קצרות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כריך הודו צלוי עם טפנד ארטישוק, בצל מקורמל ופלפלים אדומים קלויים, בצל מקורמל עם תפוחים וגזרים, ו כריכי רוסטביף עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מיקמו מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור וחימום מראש עד 350 ° F. בשר העונה באופן חופשי עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול או סיר ovenproof כבד על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בשר בקר וצורב עד חום כהה פריך משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
להעביר בשר בקר לצלחת גדולה.
מוסיפים שרי ומבשלים שנחשפו, מגרדים חתיכות משחימות בתחתית מחבת, עד מופחתים בחצי, כ 5 דקות.
יוצקים שרי מופחת לתוך כוס מדידה נוזלית חסינת חום.
באותו מחבת, לשלב גזר, בצל, סלרי, שום, עלה דפנה.
להניח בשר על גבי תערובת ירקות ויוצקים שרי מופחת על.
הוסף מספיק ציר עוף כדי לכסות 3/4 של בשר. מכסים ומעבירים למדף התחתון בתנור. צלוי עד מזלג מכרז, על 3 שעות.
בעוד בשר צלוי, להכין גזר קלוי בצל מקורמל
במהלך השעה האחרונה של קלייה, בקערה גדולה, לזרוק גזר עם שמן זית עד מצופה היטב. מתבלים בנדיבות עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי.
מורחים על תבנית אפייה ומעבירים למדף העליון בתנור. צלוי עד רך מעט משחימים, כ 45 דקות.
מעבירים לקערה גדולה ולשמור על חום.
במהלך 30 הדקות האחרונות של צלייה, במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, חום שמן קנולה עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בצל וסוטא, ערבוב כל הזמן, עד קרמל, על 20 עד 25 דקות. מתבלים לפי הטעם עם מלח כשר, מוסיפים גזר קלוי בקערה גדולה, ומתחממים.
כאשר בשר הוא מכרז, להעביר מגש הגשה; אוהל עם נייר כסף. שומן רזה מנוזל בסיר. מסננים נוזל דרך מסננת בסדר, לחיצה על מוצקים עם גב של כף כדי לחלץ את כל המיצים, ואז להשליך מוצקים. להחזיר נוזל לסיר, להגדיר על חום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, חשוף, עד מופחת מעט, על 5 דקות. מיצים העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
יוצקים חצי מיצים לתוך קערה עם גזר ובצל; לזרוק לשלב.
יוצקים את החצי השני של מיצים לתוך צלחת רוטב. מסדרים גזר ובצל סביב בשר על מגש המגישה ומגישים מיד, עם מיצים נוספים בצד.