קוואגלי אלה מלגרנה (שליו עם רימון) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 354 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, נענע, יין מרסלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכרים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. נסו קווגלי קון פנקטה (שליו עם פנקטה), שליו מזוגג רימון עם פריזה ועלי נבט בריסל, ו שליו בגריל עם רוטב מנגל רימון-תפוז וטאבולי עם קינואן וקייל מגורר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד 1 1/2 כוסות זרעי רימון, מיץ רימונים, מיץ תפוזים, מרסלה, נענע וגרידת תפוז בקערת זכוכית או קרמיקה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימונים
זרעי רימון
כגון קנאת מלאך
גרידה כתומה
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את שליו, ולהפוך מעיל שווה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שליו
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-o
3
מוציאים את השליו מהמרינדה ומייבשים עם מגבות נייר. מתבלים את השליו מבפנים ומבחוץ במלח ופלפל. מסננים את המרינדה, שומרים את הנוזל וממלאים את השליו בזרעי הרימון. עוטפים כל שליו בפרוסת פנקטה 1.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
8 אונקיות בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים אדומים קצוצים
שליו
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 מקל מסטיק מנטה
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את שליו 4 בכל פעם בשמן החם עד להזהבה מכל הצדדים, 5 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
שליו
אגוזי מלך, קלויים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מניחים את השליו לתבנית צלייה גדולה בשכבה אחת; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שליו
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
7
יוצקים למחבת את ציר העוף והמרינדה הנוזלית השמורה, ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
יוצקים את הרוטב על שליו.
מרכיבים שתצטרך
שליו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
אופים את השליו בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, 10 עד 15 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
שליו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1 מקל מסטיק מנטה
10
יוצקים את המיצים מתבנית האפייה חזרה למחבת; מכסים את השליו בנייר אלומיניום ושומרים על חום. טועמים את המיצים, ומוסיפים מיץ תפוזים נוסף ויין מרסלה אם רוצים. מערבבים פנימה את קטעי התפוז ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים כמה דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
כגון קנאת מלאך
שליו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
תפוחי אדמה אדומים (בערך 5), פרוסים
11
יוצקים את הרוטב וקטעי התפוז על השליו, ומפזרים 1/2 כוס גרעיני רימון להגשה.