קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים
קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 5 . מנה אחת מכילה 887 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: קליפת שקדים שוקולד מריר עם מלח ים, קליפת שקדים מלח ים שוקולד מריר-פחמימות ונטולות גלוטן, ו גלידת קפה גלידה עם שוקולד מריר-ים מלח שקדים קליפה.
הוראות
קו גיליון אפייה עם מחצלת אפיית סיליקון orfoil.
שלב סוכר עם 2 כפות מים קטןפאוצפן. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד sugardisolves. מביאים לרתיחה ומבשלים, occasionallyswirling מחבת צחצוח את הצדדים עם מברשת רטובה, עד קרמל הוא ענבר כהה, about5 דקות.
הסר מהחום. מיד addbutter; להקציף עד מותך.
מוסיפים שקדים; מערבבים untilwell מצופה.
העברה לתבנית אפייה, פרוש לאגוזים נפרדים.
בואו מגניב. לשבור את כל largeclumps של אגוזים. שים בצד 1/4 של אגוזים.
מערבבים שוקולד בקערה בינונית להגדיר סיר מעל של מים רותחים עד מומס.
הסר מהחום, להוסיף אגוזים מדף אפייה, ומערבבים במהירות לשלב.
מורחים שוקולד-nutmixture על אותו גיליון אפייה, keepingnuts בשכבה אחת. למעלה עם אגוזים שמורים; מפזרים מלח. צמרמורת עד השוקולד מוגדר, על 3 שעות.
לשבור קליפה לחתיכות ולאחסן ביןשכבות של קלף או נייר שעווה. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור צונן.