רומאקי
Rumaki נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל, אבקת קארי, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: Rumaki, Rumaki, ו Rumaki Polynesian.
הוראות
חותכים כבדי עוף לחתיכות 24 (בערך 1/2 אינץ'). מערבבים יחד רוטב סויה, ג ' ינג ' ר, סוכר חום, ואבקת קארי.
מוסיפים כבדים וערמוני מים וזורקים למעיל. Marinate, מכוסה ומקורר, 1 שעה.
בעוד כבדים להשרות, להשרות קיסמים במים קרים 1 שעה.
הסר כבדים וערמונים מן המרינדה ולהשליך מרינדה.
מניחים 1 חתיכת בייקון על משטח עבודה ולשים 1 חתיכת כבד 1 ערמון במרכז. לעטוף בייקון סביב כבד ערמון ולאבטח עם קיסם. הפוך 23 יותר rumaki באותו אופן.
צלוי rumaki על מתלה של מחבת מטאטא 2 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת, עד בייקון הוא פריך וכבדים מבושלים אבל עדיין ורוד מעט בפנים (unwrap 1 כדי לבדוק doneness), 5 עד 6 דקות.