קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

Meat 'n' Potato Kabobs

Meat 'n' Potato Kabobs
Meat 'n' Potato Kabobs היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 268 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תיבול סטייק, מים, עגבניות שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 72% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בבשר) , קוביות סטייק ותפוחי אדמה וקבובי סטייק ותפוחי אדמה .

הוראות

1
מפזרים בשר בקר 1 כפית תיבול סטייק ושום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
2
מניחים קולה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
3
להוסיף בשר בקר; לזרוק למעיל. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
4
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל, מכוסה, בעוצמה גבוהה במשך 4-5 דקות או רק עד לריכוך; לנקז. מחזירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטבתפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
חמאה נוספת, מומסת, לא חובהחמאה נוספת, מומסת, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
5
מוסיפים עגבניות, פלפל, שמן ושאר תיבול הסטייק; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביותשקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
6
מסננים את בשר הבקר, זורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר, ירקות ואננס. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה והפלפל פריך רך, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן, או לפי הטעםחומץ יין לבן, או לפי הטעם
קטעי אננס סחוטיםקטעי אננס סחוטים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק