Meat 'n' Potato Kabobs
Meat 'n' Potato Kabobs היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 268 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תיבול סטייק, מים, עגבניות שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 72% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בבשר) , קוביות סטייק ותפוחי אדמה וקבובי סטייק ותפוחי אדמה .
הוראות
מפזרים בשר בקר 1 כפית תיבול סטייק ושום.
להוסיף בשר בקר; לזרוק למעיל. לְהַפְרִישׁ.
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל, מכוסה, בעוצמה גבוהה במשך 4-5 דקות או רק עד לריכוך; לנקז. מחזירים לקערה.
מוסיפים עגבניות, פלפל, שמן ושאר תיבול הסטייק; לזרוק בעדינות לציפוי.
מסננים את בשר הבקר, זורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר, ירקות ואננס. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה והפלפל פריך רך, הופכים מדי פעם.