S ' mores מדורה
והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אספרסו, חמאה, שוקולד צ'יפס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוגיות סמורס - אין צורך במדורה, קומזיץ מרשמלו, סירות בננה., ו Cupcakes מדורה: S ' Mores עם קרם חמאה מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השוקולד בקערה גדולה על דוד כפול בבית רתיחה נמוכה. מערבבים את השוקולד עד נמס, ולאחר מכן לכבות את החום. בסיר נפרד, להביא את השמנת רק לרתיחה. מערבבים את האספרסו ואבקת צ ' ילה, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מוסיפים את תערובת הקרם לשוקולד ומקציפים למרקם חלק ומבריק. להכניס למקרר.
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את המרשמלו ומבשלים עד נמס לחלוטין.
מוסיף את ממרח וניל ופופקורן, ציפוי ביסודיות.
לחצי מהתערובת של הפופקורן למחבת מוכנה.
מפזרים חצי מהמלח ותערובת השוקולד.
מורחים את תערובת פופקורן הנותרים על גבי, מפזרים עם שאר המלח. להכניס למקרר עד סט.
לאחר מגניב מספיק כדי לטפל בקלות, לחתוך תחילה מלבנים ולאחר מכן למשולשים.
תן לשבת בטמפרטורת החדר עד מעט מוזנח.
לרסק 2 גיליונות של קרקרים גרהם בצלחת רדודה.
מניחים את המשולשים לתוך הפירורים ולחץ על הפירורים לתחתית וצדדים.
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה ומעל עם כמה מרשמלו הנותרים. שים תחת המטאטא עד חום בהיר. למעלה עם חתיכה גדולה יותר של גרהם לקישוט.