דרכים יצירתיות להפוך שאריות לארוחת בוקר

אף אחד לא אוהב לבזבז אוכל, במיוחד לא אלה עם תקציב. בין אם אתה גר לבד או עם משפחה גדולה, זריקת שאריות עשויה להיות יקרה מאוד. למרבה המזל, ישנן דרכים יצירתיות רבות לעשות שימוש בסוגים שונים של שאריות לפני שהן מתקלקלות. הם יכולים כמעט תמיד לתרום לארוחה או חטיף למחרת עם תוספת של כמה מרכיבים בסיסיים מהארון. במאמר זה, נחקור כיצד תוכל להשתמש בשאריות שלך כדי להכין ארוחת בוקר טעימה למחרת. לא רק שזו הארוחה הכי חשובה ביום, אלא שהיא תבטיח שהשאריות שלכם עדיין טריות ושלא תבזבזו כסף.

הוסף ביצה מטוגנת

זה אולי נשמע מצחיק, אבל אם אתה לא יודע מה לעשות עם משהו, שקול להוסיף ביצה מטוגנת מעל. לעתים קרובות, זוהי הדרך הקלה ביותר להפוך את ארוחת הערב למנה שדומה לארוחת בוקר. יתר על כן, ביצה תספק לך חלבון נוסף (בערך 6 גרם לביצה), הם כמעט לא לוקחים זמן לבשל, והם פשוטים מאוד להכנה. ניתן להוסיף ביצה מטוגנת לחלק העליון של קערות דגנים, סלטים, ריזוטו, תבשילים, תבשילים, מנות פסטה ועוד. אם נשאר לכם אורז, אפשר להפוך אותו לאורז מטוגן בביצה.

שים את השאריות על טוסט

טוסט הוא כבר מזמן מאכל עיקרי לארוחת בוקר ובשנים האחרונות, טוסט אבוקדו הפך לאהוב במיוחד על בני דור המילניום. עם זאת, הכנסת שאריות ארוחת ערב יכולה ליצור ארוחת בוקר מזינה וטעימה עוד יותר. אתה יכול להוסיף שאריות ירקות או עוף לטוסט לתוספת חלבון וחומרים מזינים.

מאכלי ים מוכרים כבריאים מאוד, אבל הם גם יקרים. לכן, אם אתה קונה דג כלשהו, אתה בוודאי רוצה לוודא שאף אחד מהם לא ילך לפח. עם זאת, חימום שאריות דגים דוחה אנשים מסוימים, במיוחד מכיוון שהריח נוטה להתעכב. אפשרות מצוינת היא לשים את הדג הקר על טוסט עם גבינת שמנת, במיוחד אם מדובר בסלמון. אפשר להוסיף גם תוספות כמו צלפים, בצל, ירקות, עשבי תיבול, מיץ לימון, עגבניות וכדומה.

הפוך את זה ל- Hash

אם אתה מוצא שיש לך שאריות תפוחי אדמה או ירקות אחרים, אז אתה יכול להפוך אותם לשיש ירקות לארוחת הבוקר. דבר נהדר בזה הוא שקל להתאים אישית. לדוגמה, אתה יכול להוסיף שעועית או ביצה עבור חלבון נוסף. אם אתה רוצה אפשרות דלת פחמימות או קלה יותר, אתה יכול להחליף את תפוחי האדמה שלך בקישואים (ולא רק בזמן ארוחת הבוקר).

הכינו דייסת שיבולת שועל מלוחה

אין סיבה שדייסה (שיבולת שועל) תהיה מתוקה. אנשים רבים מעדיפים מאכלים מלוחים על מתוקים, וארוחת הבוקר אינה יוצאת דופן. אתה לא צריך להוסיף סוכר או דבש לדייסה שלך. במקום זאת, אתה יכול לערבב פנימה שאריות ירקות, חלבונים כמו שעועית או עוף, ואפילו אתה יכול להוסיף את זה עם ביצה. אפשר להוסיף לטעם גם עם תבלינים ועשבי תיבול.

נסה טאקו ארוחת בוקר ייחודי

מי שמבשל לעצמו עלול לגלות שלעיתים קרובות נשארה לו חצי שקית טורטיות בסוף הארוחה. אלה יכולים לשמש בקלות בזמן ארוחת הבוקר. לדוגמה, פשוט הכינו כמה ביצים מקושקשות ושעועית, הוסיפו אותן לטורטיות ותיהנו ממנה כטאקו לארוחת בוקר. אתה יכול גם להוסיף אבוקדו, כוסברה, בצל כבוש, או כל דבר אחר שמתחשק לך.

הפוך אותו לחביתה

לא משנה לאופי המרכיב שנותר, בשר, ירקות, גבינה, דגנים וכו', כמעט תמיד תוכל למצוא דרך להפוך אותו לארוחת בוקר על ידי הוספת ביצה. אתה יכול להכין חביתה עם כמה מרכיבים מקוריים באמת, שספק אם תתקל בהם באף סביבה אחרת. לחלופין, אתה יכול להכין כמה ביצים מקושקשות ולהוסיף להן מרכיבים שונים. לא משנה מה תבחרו, זו תהיה התחלה מלאה בחלבון של היום.

עקוב אחר הבטן שלך

אין סיבה שארוחת הבוקר צריכה להיות מורכבת ממאכלי ארוחת בוקר מסורתיים. רוב האנשים אכלו פיצה או פסטה לארוחת בוקר בשלב מסוים בחייהם. למעשה, תוכלו ליהנות מכל מה שתרצו לארוחת הבוקר. זה נכון שלא צריך לאכול רק שוקולד, צריך להקפיד על תזונה מאוזנת. יתר על כן, אתה רוצה לוודא שאתה אוכל מזון שיעביר אותך לארוחה הבאה. עם זאת, זה לא אומר שאתה לא יכול ליהנות ממגוון עצום של מאכלים בזמן ארוחת הבוקר. אם אתם מתעוררים ומתחשק לכם שאריות של סלט פסטה לארוחת הבוקר, אז לכו על זה ואל תרגישו אשמה. אחרי הכל, ארוחות נועדו ליהנות.