Boeuf en Croute
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביף אן קראוט. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 729 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שאלוט, שמן זית, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. . נסו ביף און קרוט או ביף וולינגטון, ביף בורגיניון, ו ביף בורגיניון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת כבדה על חום גבוה עד חם מאוד. לצרוב את הפילה עד משחימים היטב משני הצדדים, 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר את הפילה מהמחבת, וצינה במקרר לפחות 1 שעה. הפילה בטח קר.
באותו מחבת מעל חום בינוני, להמיס את החמאה, ומבשלים ומערבבים את הפטריות, שאלוט, ושום עד שאלוט הם רכים ושקופים ואת הפטריות נתנו את המיץ שלהם, 6 עד 8 דקות. מערבבים ב 2 כפות של יין אדום, גירוד וממיס כל חתיכות טעם משחימים מהמחבת.
מעבירים את תערובת הפטרייה לקערה, ומקררים במקרר במשך כ 45 דקות.
מניחים 2 חתיכות של בצק עלים על משטח עבודה, ומעל כל אחד עם פילה צונן.
מורחים חצי תערובת פטריות בשכבה מסודרת על גבי כל פילה, ומעל כל אחד עם חתיכת בצק עלים. מקפלים וצובטים את הקצוות של המאפה יחד, איטום התוכן, לקצץ לעשות חבילה מסודרת.
חותכים חריץ קטן לחלק העליון של כל חבילה.
יוצקים 1 1/2 כוסות יין אדום לסיר מעל חום בינוני, ומבשלים עד היין הוא להפחית בחצי, כ 15 דקות. רוטב יין העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. בינתיים, לטאטא ביצה לתוך חלב בקערה, ומברישים את חבילות הבצקים עם תערובת הביצה עבור קרום browner, אם תרצה בכך. להחזיר את החבילות למקרר כדי לשמור על קור.
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את בצק עלים חבילות על גיליון אפייה מוכן, ואופים בתנור שחומם מראש עד המאפה הוא חום זהוב פריך ואת הפילה הם המידה הרצויה של doneness (עבור בינוני-נדיר, על 15 דקות; מדחום מיידי לקרוא במרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
מגישים כל פילה בקליפה מאפה עם כפיות של רוטב יין על גבי.