קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג הפסחא
מגזין

Cakespy: הפסחא ממתקים קינוח צלחת טאקו

Cakespy: הפסחא ממתקים קינוח צלחת טאקו
גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, שמן צמחי, סוכריות פסחא על פי בחירתך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Cakespy: תירס חג הפסחא תוצרת בית, Cakespy: תירס מוקרם ממתקים, ו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הביצים וסוכר בקערה גדולה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
להקציף חמאה מומסת, שמנת, וניל. בהדרגה מוסיפים את הקמח ואת המלח ומקציפים עד חלקה. החובט צריך להיות שלילי, כמו בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מחממים מחבת קטנה שאינה מקל או מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
יוצקים כמות קטנה של שמן צמחי במחבת (לא את כולו; אתה יכול לחדש לפי הצורך), וכאשר מנצנץ, לשפוך על 1/4 כוס הבלילה למחבת; לסובב את המחבת כדי ליצור מעגל, על 5 סנטימטרים בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
5
כאשר החלק התחתון הוא חום זהוב, להפוך אותו ומבשלים עד הזהב בצד השני (זה היה בערך 1 דקה עבור כל צד, בשבילי).
6
הסר את" קונכיית טאקו " מהמחבת, ובעוד עדיין חם, לעטוף מעל ידית השומן של כף עץ או עמיד בחום, כדי ליצור צורה טאקו. זה יתחיל להחזיק את צורתו לאחר כמה דקות; להכניס חצי קיסם או פיסת נייר אלומיניום מרופדת כדי להבטיח כי הוא שומר על הצורה ולא להיכנע.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
7
חזור עם הבלילה הנותרת; אתה צריך 6-8 קונכיות טאקו. לחדש את שמן הירקות לפי הצורך, אם המחבת שלך הוא מקבל יבש למראה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
בעוד הקליפות מתקררות, ממיסים את השוקולד ומתקצרים בחלק העליון של הדוד הכפול. אין צורך להשתמש בשוקולד שמגיע בצורת ארנב, אבל זה עולה בקנה אחד עם נושא חג הפסחא, ומאוד מספק לראות אותם נמסים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
9
לאחר נמס, בעדינות מעיל את החלק הפנימי של" קונכיות טאקו " עם שוקולד, באמצעות מברשת מאפה. הכנס מחדש את הקיסמים שלך או לסכל כדי שהם לא ייכנעו.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
תן להם להירגע במשך כשעה, כך שהשוקולד יכול להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
11
בשלב זה, כפית של גלידה לתוך כל פגז מחכה. אם אתה לא מגיש את הטאקו מיד, אתה יכול לעטוף אותם בנייר שעווה בשלב זה ולאחסן במקפיא עד שאתה מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמין במעבר החטיפים של השוק1 כוס בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמין במעבר החטיפים של השוק
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
12
לאחר מוכן לשרת, להוסיף קומץ של כל ממתק הפסחא לערבב אתה רוצה; אתה יכול ללחוץ אותו לתוך הגלידה כדי להבטיח שזה מקלות. מעל כל טאקו עם הקוקוס בצבע ירוק שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמין במעבר החטיפים של השוק1 כוס בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמין במעבר החטיפים של השוק
ביג'ולביג'ול
24 פסים אדומים24 פסים אדומים
1
מגישים כל טאקו עם כפית של פודינג אורז משובץ עם שעועית ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות גומיסוכריות גומי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 מקל) חמאה, נמס(1/2 מקל) חמאה, נמס85(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פירורי שוקולד, או שני כ 2-אונקיה שוקולד פסחא ארנבותפירורי שוקולד, או שני כ 2-אונקיה שוקולד פסחא ארנבות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקממותק קוקוס מגורר, בצבע ירוק עם צבע מאכלממותק קוקוס מגורר, בצבע ירוק עם צבע מאכל2largesביציםביצים6סקופיםגלידה (השתמשתי שוקולד)גלידה (השתמשתי שוקולד)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכריות גומיסוכריות גומי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמגוון סוכריות חג הפסחא על פי בחירתך (השתמשתי תירס הפסחא שעועית ג'לי אדומה)מגוון סוכריות חג הפסחא על פי בחירתך (השתמשתי תירס הפסחא שעועית ג'לי אדומה)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפודינג אורזפודינג אורז01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.