בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פודינג דרום אפריקאי, פודינג מאלבה, קינוח דרום אפריקאי אפוי, ו South African Sambal.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס 2 כפות חמאה או מרגרינה יחד עם חומץ וחלב.
היכו 1 כוס סוכר וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד רכות בצבע בהיר, על 5 דקות. בהדרגה לערבב את ריבת משמש. מקפלים את החומרים יבשים לתערובת הביצה לסירוגין עם תערובת חלב מחומם באמצעות מרית.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמש
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מרית
4
יוצקים את הבלילה לתוך מנה משומנת, 1 ליטר אפייה הוכחה לתנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
אופים כ 45 דקות, או עד סכין מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
6
מקום שמנת, חמאה, 1/2 כוס סוכר, ומים בסיר ומערבבים על חום מתון עד החמאה נמסה וסוכר מומס. אל תתנו לתערובת לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
הסר פודינג מהתנור, פירס מספר פעמים עם שיפוד או מזלג, ושופכים את תערובת קרם חם מיד על הפודינג.
פינוטג', שנין בלאן וריזלינג הן בחירות נהדרות לאפריקאי. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטג ' של אחוזת וורוויק עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.