קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

Mini Challenge: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטנסי מטוגן בשכרות וחשיש בייקון וצ'אטני קינמון פרי הדר קריבי חריף

Mini Challenge: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטנסי מטוגן בשכרות וחשיש בייקון וצ'אטני קינמון פרי הדר קריבי חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אתגר מיני: סטייק ניו יורק בגריל עם כרוב ניצנים מטוגנים שיכורים טנסי וחשיש בייקון וחריף חריף קריבי הדר קינמון Chutney. מנה אחת מכילה 2002 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %77 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. אם יש לכם סטייקים רצועת ניו יורק, חרדל דיז'ון, תפוח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו רצועת ניו יורק בגריל עם מתכון כרוב ניצנים מקורמל, ניו יורק רצועת סטייקים עם כרוב ניצנים חשיש, ו ניו יורק רצועת סטייק עם עיסוי קפה חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל בינוני. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
במחבת מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון עד הקצוות מתחילים להתבשל אבל לא מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר לצלחת מרופדת נייר מגבת וניקוז. שמור את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בינתיים, במחבת אחרת מעל חום בינוני גבוה, להמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים חצי שאלוט ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
6
להוסיף כרישה, בצל ירוק, כרוב ניצנים. מבשלים עד שהירקות מתחילים לנבול ולהתרכך. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
7
הוסף כ 6 אונקיות לאגר, כך שחצי מתערובת חשיש זו מכוסה בנוזל. להביא את החשיש לרתיחה ולהפחית עד כמעט כל הנוזל נעלם.
מרכיבים שתצטרך
לאגרלאגר
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
8
מוסיפים את הבייקון, 1 יותר כף חמאה ומפחיתים את החום לנמוך, מבשלים את הבייקון עוד יותר, ומערבבים את החשיש מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
9
למרוח על 1 כף חמאה על כל סטייק, ואז העונה סטייקים עם מלח ופלפל. גריל את הסטייקים רק כדי לצרוב את החלק החיצוני, ולאחר מכן מניחים על תבנית אפייה או במחבת ומבשלים בתנור עד doneness הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר מהתנור ולתת לנוח על 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בינתיים, במחבת מעל חום בינוני, לבשל את התפוז, תפוח, מנגו, ג ' ינג ' ר ושאלוט הנותרים עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
לשימור,לשימור,
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את הקינמון, כמה טיפות של הרוטב החריף, התזה של הבירה ו 1/2 כפית של שומן בייקון שמורות לצ ' אטני. להפחית את החום ומבשלים עד chutney הוא כל שבור למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
לאגרלאגר
13
לחשיש הירקות, מוסיפים 1 או 2 כפות יותר חמאה, על 2 כפות של שומן בייקון שמורות, והן את כל גרגר חרדל דיז ' ון ו לטגן עוד כמה דקות. להתאים תיבול, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
14
הסר חשיש מחום ולחלק אותו על 2 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה
15
חותכים כל סטייק לשניים, widthwise, ומניחים את שני החצאים, cross-crossed, על גבי החשיש. כפית חלק chutney בצד של הצלחת ומגישים עם כוסות מצוננות של לאגר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
לאגרלאגר
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.