צריך קינוח צמחוני? Stollen יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, פירות מסוכרים, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 21 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 40%. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הפירות, הצימוקים והרום. לכסות ולהניח בצד. לנער או לערבב את התערובת מדי פעם כדי לצפות את הפרי עם הרום.
מרכיבים שתצטרך
פירות
צימוקים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
רום
2
הכן ספוג: בקערה גדולה, מפזרים את השמרים במים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את החלב ל 110 מעלות F ומוסיפים אותו לשמרים יחד עם הדבש וקמח כוס 1. מכסים את הספוג בניילון נצמד ונותנים לעלייה עד אור ומלא בועות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
דבש
שמרים
חלב
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
1
מוסיפים את תערובת הפרי, דבש, ביצה, חמאה, גרידה, מלח, מייס, שקדים, ו 2 כוסות של הקמח לספוג. לנצח במרץ במשך 2 דקות. בהדרגה מוסיפים את שאר הקמח 1/4 כוס בכל פעם עד שהבצק מתחיל להתרחק מצידה של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח. ללוש, הוספת קמח קצת בכל פעם, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
פירות
דבש
מייס קרקע
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מיקסר: בקערת המיקסר, מוסיפים את תערובת הפירות, דבש, ביצה, חמאה, גרידה, מלח, מייס, שקדים, ו -2 כוסות של הקמח לספוג. באמצעות ההנעה, לנצח את התערובת במהירות נמוכה בינונית במשך 2 דקות. בהדרגה מוסיפים את שאר הקמח 1/4 כוס בכל פעם עד שהבצק מתחיל להתרחק מצידה של הקערה. תחליף לקרס הבצק. המשך להוסיף קמח 1 כף בכל פעם עד הבצק רק מתחיל לנקות את הקערה. ללוש 4 עד 5 דקות על בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
פירות
דבש
מייס קרקע
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
1
שים את הבצק בקערה משומנת ולהפוך את המעיל כולו של בצק עם שמן. מכסים במגבת ארוגה בחוזקה ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
צורה ומילוי: להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משומן קלות. עבור כיכר גדולה 1, לגלגל את הבצק לתוך אליפסה 9 על 13 אינץ'. עבור 2 כיכרות, חילק את הבצק לשניים לגלגל כל חצי לתוך 7 על ידי אליפסה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
מברשת חמאה מומסת על החלק העליון של סגלגל (ים).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מערבבים את הקינמון והסוכר המגורען ומפזרים על מחצית אחת ארוכה של הסגלגל (ים). מקפלים את הבצק לחצי לאורך ומרימים בזהירות את הלחם על גיליון אפייה מצופה קלף או משומן היטב. לחץ קלות על הצד המקופל כדי לעזור לכיכר לשמור על צורתה במהלך העלייה והאפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
לחם
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
עלייה שנייה: מכסים במגבת ארוגה בחוזקה ולתת לעלות במשך 45 דקות.
6
מחממים תנור: כ -10 דקות לפני האפייה, מחממים תנור ל -375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
אופים במשך 25 דקות עד הטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיע 190 מעלות F. מיד להסיר מן גיליון אפייה ומניח על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
1
מפזרים בכבדות עם הסוכר ' ממתקים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
2
וריאציה: בין 2 חתיכות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק, רול 3 אונקיות דבק שקדים או מרציפן לצורה הארוכה של חצי הסגלגל. להשמיט את החמאה ואת מילוי קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
קינמון
חמאה
סוכר
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מניחים את המרציפן על חצי הסגלגל ומקפלים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
בצק
4
תן לקום ולאפות לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הערות: כוס אחת קצוצה בגסות פירות יבשים מעורבים ניתן להחליף את הפרי מסוכר. מכסים את הפרי המיובש במים רותחים ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות מסוכרים
פירות יבשים
מים
6
לנקז ולהשתמש כפי שהיית פירות מסוכרים. אתה יכול גם לעשות פירות מסוכרים משלך לקלף. הלחם הזה קופא היטב עד 6 חודשים. אם מקפיאים אותו, לא מפזרים סוכר של ממתקים. כדי לשרת, תחילה להפשיר את הלחם, ולאחר מכן לאפות על תבנית אפייה בתנור f שחומם מראש 375 מעלות במשך 7 עד 10 דקות. ממש לפני ההגשה, מפזרים סוכר ' ממתקים.