קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Stollen

Stollen
צריך קינוח צמחוני? Stollen יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, פירות מסוכרים, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 21 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 40%. נסו Stollen, Stollen, ו Stollen (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את הפירות, הצימוקים והרום. לכסות ולהניח בצד. לנער או לערבב את התערובת מדי פעם כדי לצפות את הפרי עם הרום.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
צימוקיםצימוקים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
רוםרום
2
הכן ספוג: בקערה גדולה, מפזרים את השמרים במים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים את החלב ל 110 מעלות F ומוסיפים אותו לשמרים יחד עם הדבש וקמח כוס 1. מכסים את הספוג בניילון נצמד ונותנים לעלייה עד אור ומלא בועות, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
שמריםשמרים
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מוסיפים את תערובת הפרי, דבש, ביצה, חמאה, גרידה, מלח, מייס, שקדים, ו 2 כוסות של הקמח לספוג. לנצח במרץ במשך 2 דקות. בהדרגה מוסיפים את שאר הקמח 1/4 כוס בכל פעם עד שהבצק מתחיל להתרחק מצידה של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח. ללוש, הוספת קמח קצת בכל פעם, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
דבשדבש
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מיקסר: בקערת המיקסר, מוסיפים את תערובת הפירות, דבש, ביצה, חמאה, גרידה, מלח, מייס, שקדים, ו -2 כוסות של הקמח לספוג. באמצעות ההנעה, לנצח את התערובת במהירות נמוכה בינונית במשך 2 דקות. בהדרגה מוסיפים את שאר הקמח 1/4 כוס בכל פעם עד שהבצק מתחיל להתרחק מצידה של הקערה. תחליף לקרס הבצק. המשך להוסיף קמח 1 כף בכל פעם עד הבצק רק מתחיל לנקות את הקערה. ללוש 4 עד 5 דקות על בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פירותפירות
דבשדבש
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
1
שים את הבצק בקערה משומנת ולהפוך את המעיל כולו של בצק עם שמן. מכסים במגבת ארוגה בחוזקה ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
צורה ומילוי: להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משומן קלות. עבור כיכר גדולה 1, לגלגל את הבצק לתוך אליפסה 9 על 13 אינץ'. עבור 2 כיכרות, חילק את הבצק לשניים לגלגל כל חצי לתוך 7 על ידי אליפסה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
3
מברשת חמאה מומסת על החלק העליון של סגלגל (ים).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
מערבבים את הקינמון והסוכר המגורען ומפזרים על מחצית אחת ארוכה של הסגלגל (ים). מקפלים את הבצק לחצי לאורך ומרימים בזהירות את הלחם על גיליון אפייה מצופה קלף או משומן היטב. לחץ קלות על הצד המקופל כדי לעזור לכיכר לשמור על צורתה במהלך העלייה והאפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קינמוןקינמון
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
עלייה שנייה: מכסים במגבת ארוגה בחוזקה ולתת לעלות במשך 45 דקות.
6
מחממים תנור: כ -10 דקות לפני האפייה, מחממים תנור ל -375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
אופים במשך 25 דקות עד הטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיע 190 מעלות F. מיד להסיר מן גיליון אפייה ומניח על מדף להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מפזרים בכבדות עם הסוכר ' ממתקים רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
2
וריאציה: בין 2 חתיכות של נייר שעווה או לעטוף פלסטיק, רול 3 אונקיות דבק שקדים או מרציפן לצורה הארוכה של חצי הסגלגל. להשמיט את החמאה ואת מילוי קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
מניחים את המרציפן על חצי הסגלגל ומקפלים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
בצקבצק
4
תן לקום ולאפות לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הערות: כוס אחת קצוצה בגסות פירות יבשים מעורבים ניתן להחליף את הפרי מסוכר. מכסים את הפרי המיובש במים רותחים ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות מסוכריםפירות מסוכרים
פירות יבשיםפירות יבשים
מיםמים
6
לנקז ולהשתמש כפי שהיית פירות מסוכרים. אתה יכול גם לעשות פירות מסוכרים משלך לקלף. הלחם הזה קופא היטב עד 6 חודשים. אם מקפיאים אותו, לא מפזרים סוכר של ממתקים. כדי לשרת, תחילה להפשיר את הלחם, ולאחר מכן לאפות על תבנית אפייה בתנור f שחומם מראש 375 מעלות במשך 7 עד 10 דקות. ממש לפני ההגשה, מפזרים סוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פירות מסוכריםפירות מסוכרים
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשקדים קצוצים, קלוייםשקדים קצוצים, קלויים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירות מסוכרים מעורביםפירות מסוכרים מעורבים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1גדולביצה, הוכהביצה, הוכה3(חוֹרֶף)פטל, טרי או מופשר קפואפטל, טרי או מופשר קפוא21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מייס קרקעמייס קרקע796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים11 קילו קישואים,1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, עבור קערת ציפוישמן, עבור קערת ציפוי3(חוֹרֶף)רום כהה או מיץ תפוזיםרום כהה או מיץ תפוזים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')11 קילו קישואים,1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה ללא מלח, מרוכך(1 מקל) חמאה ללא מלח, מרוכך2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (כ 110 מעלות F)מים חמים (כ 110 מעלות F)7(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)כף scant או 1 חבילה פעילה שמרים יבשיםכף scant או 1 חבילה פעילה שמרים יבשים