STROGANOFF בשר איטי של פילי
סטרוגנוף בשר בקר איטי של פילי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. אם יש לך בשר בקר מבושל, מרק בשר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. . , שהוא מוצק. נסו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בשר, בצל ופטריות בבישול איטי.
מוסיפים מרק; מערבבים. כיסוי. מבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות (או על גבוה במשך 3 עד 4 שעות).
מערבבים ממרח גבינת שמנת וקמח.
מוסיפים לתערובת בשר רק לפני ההגשה; מערבבים עד גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
להוסיף פסטה חמה; לזרוק מעיל.