קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

אגרוף חלמונה האולטימטיבי

אגרוף חלמונה האולטימטיבי
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. האוכל הביא לך אותו. זה מושלם עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו משקה יקר למדי. גשו לסופר וקנו בורבון, קרח סדוק, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו אגרוף חלמונה האולטימטיבי, אגרוף חלמונה, ו פונץ ' רום האולטימטיבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלמונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לנצח על מהירות בינונית גבוהה עד עבה בצבע לימון, על 4 דקות.להפחית את המהירות בינוני נמוך, לאט להוסיף את הסוכר, ולהכות עד התערובת היא עבה ושמנת, על 5 דקות. לאט לאט לשפוך את הבורבון והכה עד incorporated. לאט לאט לשפוך את החלב, שמנת, וניל ולהמשיך להכות עד incorporated, על 3 דקות. (להנמיך את המהירות לפי הצורך כדי לשמור על הנוזל מפני התזה.)
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להעביר את התערובת למכל הגשה 4 ליטר ולהניח בצד.לנקות ולייבש את קערת המיקסר ואת הקובץ המצורף להקציף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את חלבוני הביצה בקערה הנקייה, היבשה והכו במהירות בינונית גבוהה עם מצורף מקצף נקי עד פסגות בינוניות-נוקשות טופס, על 2 דקות. מערבבים את החלבונים לתוך תערובת חלמון הביצה עד שהם משולבים לחלוטין את ליקר הביצים הוא צהוב חיוור ו frothy.To מגישים, ממלאים כוסות עם קרח, מצקים את האגרוף על הקרח, ומקשטים עם קמצוץ של אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
אגרוףאגרוף
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון