אורז קוקוס
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לכו לחנות ותביאו בצלים, פחיות ml חלב קוקוס, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קארי אדום קוקוס תאילנדי צמחוני חריף עם אורז קוקוס-זעפרן, קוקוס ליים עוף אפוי עם קוקוס מנגו אורז דביק, ו טופו בקארי קוקוס עם שעועית ירוקה ואורז קוקוס.
הוראות
בסיר גדול או תבשיל עם מכסה, בעדינות לרכך את הבצל בשמן וחמאה.
כאשר באמת רך, להוסיף את האורז ולבשל, ערבוב, במשך כמה דקות. עצה בחלב קוקוס עם 2 פחיות מים. להביא רתיחה עדינה, ערבוב, ואז לכסות, להוריד את החום להגדרה הנמוכה ביותר ולבשל במשך 10-15 דקות, גירוד התחתון באופן קבוע עם כף עץ כדי לעצור את זה דבק. בדוק את האורז: זה צריך להיות דביק וקרם אבל לא מימי, ולא מבושל עדיין קצת פריך. עצה לתוך קערה גדולה שיתאים במיקרוגל ולכסות עם סרט נצמד. צמרמורת עד מוכן לשרת, עד יום.
כדי לשרת, לתקוע חור בסרט דבק ומיקרוגל במשך 8 דקות על גבוה, ערבוב באמצע הדרך, עד צנרת חם מבושל דרך.
מוסיפים קצת מלח ומערבבים במזלג כדי לשבור את הדגנים.