קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 3 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

אורז שחור ספרדי עם סרטנים קלויים במחבת וזיתים ירוקים: ארוז כושי

אורז שחור ספרדי עם סרטנים קלויים במחבת וזיתים ירוקים: ארוז כושי
אורז שחור ספרדי עם סרטנים קלויים במחבת וזיתים ירוקים: ארוז כושי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 42 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 745 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פפריקה, בצל, ציר שרימפס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 3 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 69%. מתכונים דומים: אורז ספרדי-ארוז מקסיקנה, כל כך קל ארוז קון פולו (עוף ספרדי ואורז), ו ארוז קון פולו: תבשיל עוף ואורז ספרדי.

הוראות

1
שלב את הציר ודיו הדיונון בסיר והניח על אש בינונית-נמוכה, מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים 3 כפות משמן הזית במחבת רדודה רחבה או במחבת פאייה על אש בינונית. הכינו סופריטו על ידי הקפצת הבצל, השום והעגבניות; מבשלים עד שהתערובת מתקרמלת מעט והטעמים מתמזגים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים את הפפריקה, המלח והפלפל. מקפלים פנימה את האורז תוך ערבוב לציפוי הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
יוצקים פנימה את הציר החם והשחור ומערבלים אותו. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל נספג, כ -10 דקות; מתבלים במלח ופלפל. אין לכסות או לערבב כל הזמן כמו ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
5
מערבבים יחד את הפימנטו, הזיתים, הפטרוזיליה, מיץ הלימון ושאר 2 כפות השמן בקערה קטנה. מסדרים את הסרטנים הקלויים במחבת על האורז השחור, ומפזרים את תערובת הזיתים על כל החלק העליון; מגישים ישירות מהתבנית ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אורז שחוראורז שחור
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הכינו מרינדה מהירה לסרטנים על ידי שילובם בקערה עם טפטוף בריא של שמן זית, הפפריקה, השום הכתוש, פרוסות הלימון, המלח והפלפל. זורקים את הסרטנים כך שהם מצופים בכל הדברים הטובים ומשרים במשך 5 דקות עד 2 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מניחים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומצפים בכמה כפות שמן זית. כשהשמן חם, שלפו את הסרטנים מהמרינדה וזרקו אותם לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
קולים במשך 3 דקות מכל צד עד שהקליפות אדומות וחרוכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
9
מגישים את הסרטנים עם האורז השחור הספרדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז שחוראורז שחור
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. טורס סנגרה דה טורו טמפרניו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
טורס סאנגרה דה טורו טמפרניו
טורס סאנגרה דה טורו טמפרניו
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלו הם בעלי מבנה פירותי ובשרני המתפתח לנגיעות קטיפתיות של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.