קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות25
מגזין

אידיוט עוף

אידיוט עוף
אידיוט עוף נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. אם יש לכם שמן שומשום, בצל, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית אידיוט תיבול השתקפות על מתן, צלוי אידיוט סלמון עם תוצרת בית ג'מייקני אידיוט תיבול, ו אידיוט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
עמדת סכין להב במעבד מזון קערת; להוסיף ראשון 9 מרכיבים. דופק 12 פעמים, גירוד הצדדים של מעבד קערת פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
סכיןסכין
קערהקערה
2
מניחים 1/3 כוס תערובת בצל בשקית ניילון כבדה עם רוכסן; שמור את תערובת הבצל שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
להוסיף עוף כדי תיק; חותם תיק, ומשרים עוף במקרר 1 שעה, הפיכת תיק מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מוציאים את העוף מהמרינדה, משליכים את המרינדה. מתלה גריל מעיל עם תרסיס בישול; הניחו מתלה על גריל על גחלים בינוניות-חמות (350 עד 400).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרינדהמרינדה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מניחים ענפי עוף וטימין, אם רוצים, על המדף; גריל, מכוסה, 4 דקות מכל צד או עד לסיום העוף. מחק ענפי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מגישים עוף עם תערובת בצל שמורה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל

יין מומלץ: Gewurztraminer, פינו גריס, ריזלינג

הקריביים עובדים ממש טוב עם גוורצטרמינר, פינו גרי וריזלינג. אתה רוצה לבחור יינות עם קצת מתיקות כאשר מתמודדים עם מנות קריביות מתובל. מגישים את היינות האלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. אתה יכול לנסות את יוניון סקרה בל דה נויט יבש גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
יוניון סקרה בל דה נויט יבש גוורצטרמינר
יוניון סקרה בל דה נויט יבש גוורצטרמינר
קשה לתפוס את ג ' ורצטרמינר, על הגפן הוא יעבור ממושלם המגרש לבשל יתר על המידה תוך מספר שעות. כיין, יש לו רוחב רחב להפליא של מאפיינים שהוא יכול להציג, הוא יכול להיות מונע תבלינים, פרחוני, מתוק, יבש מצמרר עצם, צלול, כתום או ורוד. כשזה נעשה טוב זה דבר של יופי נדיר וחולף שיימשך עשרות שנים, בדומה לזכרה של אישה יפה שנפגשה פעם אחת ונעלמה.