איך להכין עגבניות ירוקות מטוגנות יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 518 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. אם יש לך ביצים, פירורי לחם, חמוצים חמוצים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות ופיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות מטוגנות ומיה מטוגנת, ו מפרץ ישן מטוגן עגבניות ירוקות.
הוראות
1
מניחים פרוסות עגבניות על מתלה מעל מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מפזרים 1 כפית מלח ולתת פרוסות לעמוד במשך 15 דקות עבור מלח להוציא מיצים נוספים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מערבבים בקערה קמח תירס ופירורי לחם; מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם. מקציפים ביצים עם חלב בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מניחים קמח לקערה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
טפחו פרוסות עגבניות יבשות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
להניח פרוסות, אחת אחת, לקמח; הפוך לציפוי שני הצדדים ותן לפרוסות לנוח בקמח למשך כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
מוציאים כל פרוסה וטובלים בתערובת ביצים, ואז לתערובת קמח תירס, ומצפים היטב את שני צידי כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מורחים פירורים על כל הצדדים ולנקיקי עגבניות בעזרת מזלג. שאר עגבניות על מתלה עבור 10 דקות כדי לתת ציפוי סט.
מניחים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית; מחממים שמן צמחי עם חמאה עד שהחמאה נמסה, מבעבעת ומשמיעה צליל רוחש. מטגנים עגבניות בתערובת החמאה-שמן החמה עד שפרוסות העגבניות רכות מעט והציפוי חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד. השתמש במרית ומזלג כדי להעיף.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מעבירים עגבניות ירוקות מטוגנות לפלטת הגשה ומגישים עם רוטב רמולד.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות בריון היל כרמים יבש ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.