אין מוסקה חצילים
לא מוסקה חצילים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 680 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם תיבול, עגבניות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. 19 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. הציון הזה מרהיב. נסו חציל מוסקה, מוסקה טלה וחצילים, ו מוסקה חצילים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבשיל קדירה גדול.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת כבדה גדולה על אש בינונית.
קולים בצל ופטרוזיליה עד שהבצל רך ושקוף. מגבירים את האש, מוסיפים כבש ומבשלים עד להשחמה אחידה.
מסננים עודף שומן, ומניחים בצד.
בקערה גדולה שלבו עגבניות, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. קוצצים עגבניות, ומערבבים היטב עם תבלינים. הניחו בצד.
בסיר על אש בינונית ממיסים 2 כפות חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מקציפים יחד חלב וביצה, ואז מקציפים בהדרגה לתערובת הקמח. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד עד עבה וחלק.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינה מגוררת.
בכלי תבשיל מניחים 1/3 מפרוסות תפוחי האדמה בתחתית, מכסים כמה שיותר טוב. למעלה עם חצי תערובת בשר ואחריו חצי תערובת עגבניות. חזור על שכבות, מסתיים בשכבת תפוחי אדמה.
מורחים רוטב גבינה באופן שווה מעל.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש למשך 1 1/2 שעות.
הסר כיסוי, ואופים 30 דקות, או עד להשחמה קלה.