קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אמפנדות בקר אפויות

אמפנדות בקר אפויות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו אמפנדות בקר אפויות. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 104 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 60 סנט למנה מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו אמפנדות בקר אפויות, אמפנדות בקר אפויות (קלות), ו אמפנדות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב תחילה 10 מרכיבים בסיר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש; מבשלים 8 דקות או עד לסיום תפוח האדמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש. מגניב.
3
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מכניסים 2 ניירות אפייה לתנור למשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מסננים את תערובת הבשר במסננת מעל קערה. מחק נוזלים. דק קוצצים תערובת בשר עם סכין, או מקום במעבד מזון, ואת הדופק 2 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
שלב עמילן תירס ומים, תוך ערבוב עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
עבודה עם עטיפה וון טון אחד בכל פעם (לכסות את עטיפות טון וון הנותרים עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כף 1 כף תערובת בשר למרכז של כל עטיפה. מרטיבים את שולי כל עטיפה בתערובת עמילן התירס. קירב 2 פינות מנוגדות. צובטים את הנקודות לאיטום ויוצרים משולש.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מניחים עטיפה מלאה על רשת. חזור על ההליך עם תערובת הבקר שנותרה, עטיפות טון וון ותערובת עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מוציאים את ניירות האפייה מהתנור; מצפים ניירות אפייה בתרסיס בישול. מסדרים את האמפנדות בשכבה אחת על ניירות אפייה. מצפים את האמפנדות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
אופים בחום של 400 במשך 8 דקות או עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מקשטים בכוסברה, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)סינטה עליונה ללא עצמות, חתוכה וקוביותסינטה עליונה ללא עצמות, חתוכה וקוביות01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס1שן שום, טחוןשן שום, טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.allspice הקרקעallspice הקרקע01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוח אדמה אדום קצוץ דקתפוח אדמה אדום קצוץ דק01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים קריםמים קרים36עטיפות טון wonעטיפות טון won

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

טמפרניו, אלברינו וגרנאש הם אפשרויות נהדרות עבור ספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. אתה יכול לנסות בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרנילו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרניו
בודגאס 1808 אבאר קריאנזה טמפרניו
קציר 2018 מאשר את הציפיות לדמות פירותית עוצמתית באף אך גם בפה. יש לו צבע אדום דובדבן עז, קומפקטי מאוד. פירות אדומים (דובדבן, אוכמניות ואוכמניות) ניחוחות עזים. בפה הוא צפוף, בשרני, טרי מאוד עם טאנינים באיכות גבוהה. משתההגימור, עם זיכרונות פירות.