קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
הרפתקה קולינרית: תענוגות בלתי נשכחים מהמנות הבלתי נשכחות של 2023
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

אמפנדס בטטה

אמפנדס בטטה
אמפנדס בטטה דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 117 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם לחמניות סהר מוכנות, מלח כשר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופאית הזאת. מתכונים דומים: אמפנדס בטטה, עדשים צמחוניים ואמפנדות בטטה, ו עדשים, כרוב & Ampanadas בטטה עם רוטב Chimichurri שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה קטנה, מועכים את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג, ומערבבים בגבינת שמנת, סוכר חום אם משתמשים, מיץ לימון וקורט מלח עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסר את הבצק מן הצינור להפריד לתוך 4 מלבנים. עבודה עם 1 מלבן בכל פעם, לגלגל את הקווים המחוררים בבצק לאטום יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים את המלבן לשניים ולאחר מכן לחתוך את החצאים לתוך 2 משולשים.
6
מניחים כפית גדושה של מילוי בטטה במרכז כל אחד משולשים 4. מקפלים את הבצק על כל אחד, כאילו אתה עושה רביולי, וצובטים את הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
רביולירביולי
בצקבצק
7
המשך לעשות אמפנדס משולש קטן עם שאר הבצק, 16 בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מניחים את המשולשים על תבנית אפייה מרופדת בקלף לתוך התנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
9
אופים את אמפנדס עד הזהב, על 10 עד 12 דקות. בינתיים, בקערה רדודה, לערבב יחד את הסוכר, קינמון, וקורט של מלח. בעוד עדיין חם, מברשת אמפנדס עם חמאה מומסת, ולאחר מכן בעדינות לזרוק את תערובת קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
קערהקערה
10
מגישים empanadas עם יוגורט רגיל חמצמץ לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל